Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Λύθηκε το θέμα των παικτών που δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν

Λύθηκε το θέμα των παικτών που δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν

Ένα από τα θέματα που λύθηκαν στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας ανάμεσα στην Premier League και στις 20 ομάδες της, ήταν εκείνο των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, όπως οι Adam Lallana και Nathaniel Clyne.

Συμφωνήθηκε λοιπόν οι ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου να μπορούν να τα ανανεώσουν με τις τις τρέχουσες ομάδες τους μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν, όποτε και αν συμβεί αυτό.

Ο Richard Masters μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα:

“ Σήμερα λάβαμε μια απόφαση για ένα θέμα που είχε συζητηθεί στις δύο τελευταίες μας συζητήσεις. Κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να ολοκληρώσουν οι ομάδες την σεζόν με το ίδιο ακριβώς ρόστερ που είχαν πριν τη διακοπή. ”

“ Αυτό που αποφασίστηκε σήμερα είναι ότι οι παίκτες θα μπορούν να επεκτείνουν το συμβόλαιο τους με την ομάδα τους μετά το πέρας της 30ης Ιουνίου και μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, αλλά θα πρέπει να συμφωνηθεί και από τα δύο μέρη (ομάδα & παίκτη) μέχρι τις 23 Ιουνίου. ”

Το αν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια παικτών, όπως ο Lallana ή ο Willian είναι στην ευχέρεια των συλλόγων και των ίδιων των ποδοσφαιριστών, αλλά η Premier League τους δίνει την ευκαιρία να το κάνουν.

Μένει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Adam Lallana.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com