Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η PL θα ζητήσει από την Κυβέρνηση να μην ολοκληρωθεί σε ουδέτερες έδρες η σεζόν

Η PL θα ζητήσει από την Κυβέρνηση να μην ολοκληρωθεί σε ουδέτερες έδρες η σεζόν

Πολλές εξελίξεις είχαμε την Δευτέρα στην Premier League και πολλά νέα δεδομένα προέκυψαν, με το σημαντικότερο από όλων να είναι ότι η Κυβέρνηση έδωσε την έγκριση της στα σημαντικότερα αθλήματα να επανεξεκινήσουν μετά την 1η Ιουνίου κεκλεισμένων των θυρών.

Η συγκεκριμένη απόφαση της Κυβέρνησης ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που τόνιζε από τις πρώτες μέρες της διακοπής το liverpool.gr, ότι δηλαδή η φετινή σεζόν της Premier League θα ολοκληρωθεί κανονικά με τους Reds να κατακτούν το 19ο τους πρωτάθλημα και το πρώτο μετά από 30 χρόνια.

Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι σε ποιο γήπεδο θα συμβεί αυτό, αφού το πότε το γνωρίζουμε και θα είναι μέσα στον Ιούνιο.

Η διοργανώτρια αρχή και η Κυβέρνηση έδειχναν να είχαν καταλήξει στην λύση των ουδέτερων εδρών για τους τελευταίους αγώνες της σεζόν, αλλά σταδιακά οι ομάδες άρχισαν να εναντιώνονται σε αυτό το ενδεχόμενο.

Αρχικά ήταν οι ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ σταδιακά όλο και περισσότερες εξέφραζαν την θέληση τους να παίξουν στο δικό τους γήπεδο τελευταία παιχνίδια, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Richard Masters.

Αυτό έχει οδηγήσει την Premier League να κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την χρήση των ουδέτερων γηπέδων. Τουλάχιστον 12 ομάδες τάχθηκαν κατά και ο Masters ανέφερε πως θα συζητήσει ξανά για το θέμα με την Κυβέρνηση και την Αστυνομία, με σκοπό βέβαια να δοθεί έγκριση για ολοκλήρωση της σεζόν στις φυσικές έδρες των ομάδων.

Στην σημερινή τηλεδιάσκεψη έγινε επίσης αναφορά στις δύο πρώτες κατηγορίες του Γερμανικού ποδοσφαίρου, οι οποίες θα επανεξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο στις φυσικές έδρες των ομάδων και όχι σε ουδέτερες.

Σημαντικό ρόλο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπως τόνισε η ίδια η Premier League σε ανακοίνωση της θα έχουν οι παίκτες και οι προπονητές των ομάδων.

Και οι 20 ομάδες ήταν και συνεχίζουν να είναι αποφασισμένες να ολοκληρώσουν την σεζόν με υποβιβασμό, ανακήρυξη πρωταθλητή και εισιτήρια για Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Richard Masters θα ζητήσει την έγκριση της Κυβέρνησης για ολοκλήρωση της σεζόν στις φυσικές έδρες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com