Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αρχίζουν ξανά οι εργασίες στο Kirkby

Αρχίζουν ξανά οι εργασίες στο Kirkby

Το πράσινο φως έλαβε σήμερα η Liverpool και μπορεί να συνεχίσει τις εργασίες στο νέο της προπονητικό στο Kirkby, οι οποίες είχαν σταματήσει για οχτώ εβδομάδες λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για να μειωθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Οι εργασίες για την κατασκευή του νέου και υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου θα συνεχιστούν άμεσα, αλλά δείχνει αμφίβολο να καταφέρει η ομάδα αλλάξει προπονητική στέγη πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Η Liverpool θα μετακομίσει στο Kirkby μόνο αν είναι απόλυτα έτοιμο πριν την σεζόν 2020/21 αφού ο Jürgen Klopp δεν θέλει η μεταφορά να γίνει κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οι Reds δεν έχουν θέσει κάποιο deadline στην κατασκευαστική των McLaughlin & Harvey, αλλά το αρχικό πλάνο ήταν να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες μέχρι τον Ιούλιο, δηλαδή εγκαίρως για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Όλα αυτά όμως άλλαξαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Πάντως, κατασκευαστική εταιρεία (έχει αναλάβει και την ανακατασκευή της Anfield Road End) θα αυξήσει σταδιακά τον αριθμό των εργατών όσο οι εργασίες πλησιάζουν στο τέλος τους.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου δεν θα είχαν πρόβλημα αν παρέμεναν για μια ακόμη σεζόν στο ιστορικό, Melwood.

Αρχίζουν ξανά οι εργασίες στο Kirkby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com