Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 11/5/2016 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Christian Benteke (vid)

Σαν σήμερα: 11/5/2016 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Christian Benteke (vid)

Το τελευταίο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα θα σημείωνε σαν σήμερα ο Christian Benteke, σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Anfield με αντίπαλο την Chelsea.

Σε μία αρκετά παράξενη χρονιά για τους Reds, όπου ενδιάμεσα ανέλαβε το «τιμόνι» τους ο Jurgen Klopp, θα έκλειναν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους με αντίπαλο την Chelsea, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Premier League. Και οι δύο ομάδες δεν διεκδικούσαν κάτι μέσω της θέσης τους στην βαθμολογία, παρά μόνο τη νίκη για λόγους γοήτρου και εντυπώσεων προς το κοινό τους.

Οι Μπλε προηγήθηκαν με τον Eden Hazard στο 32′, για να ισοφαρίσουν οι Κόκκινοι με κεφαλιά του Christian Benteke στο 90′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λάθος απόκρουση του Asmir Begovic στην σέντρα του Sheyi Ojo. Το γκολ του Christian Benteke που σημείωσε μπροστά στο Kol, ήταν το 10ο και τελευταίο του γκολ με την famous Red shirt (9 στην Premier League και 1 στο Europa League.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι με την Main Stand στην προηγούμενη της μορφή, πριν κατεδαφισθεί εκείνο το καλοκαίρι και ανεγερθεί με στην σημερινή της.

Στο Anfield εκείνο το βράδυ Τετάρτης βρέθηκαν 43.210 θεατές, ανάμεσά τους 10 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool (με θέσεις στο Kop). Διαιτητής της συνάντησης ο Mike Oliver.

Στο 16′:38″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει άμεσα το link, δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 11/5/2016 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Christian Benteke
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com