Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με την καλύτερη δυνατή 11αδα στους τελευταίους αγώνες οι Reds

Με την καλύτερη δυνατή 11αδα στους τελευταίους αγώνες οι Reds

Εκτός από την Premier League τα πλάνα επιστροφής στην αγωνιστική δράση κάνει και η Liverpool. Το πρωτάθλημα είναι σχεδόν βέβαιο πως θα συνεχιστεί με τους Reds να επιστρέφουν στα γήπεδα μετά από περίπου τρεις μήνες.

Έχουν απομείνει 9 αγωνιστικές για το φινάλε της φετινής σεζόν και οι Πρωταθλητές Κόσμου θα αγωνιστούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σε αυτά τα ματς.

Μπορεί να βρίσκονται 25 βαθμούς μπροστά από την Manchester City και να χρειάζονται μόλις δύο νίκες για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, αλλά αυτό δεν θα τους ωθήσει στο να χρησιμοποιήσουν μια πιο νεανική σύνθεση, όπως συνέβη στο FA Cup και στο Carabao Cup.

Υπήρξαν φόβοι πως οι Reds θα χρησιμοποιούσαν μια πιο αδύναμη σύνθεση στα τελευταία παιχνίδια υποτιμώντας έτσι τις προσπάθειες που κάνει η λίγκα για επιστροφή. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί και δεν βρέθηκε ποτέ ανάμεσα στις σκέψεις του Jürgen Klopp.

Η Liverpool θα ενημερώσει στην αυριανή τηλεδιάσκεψη για τις προθέσεις της αναφορικά με τους τελευταίους εννέα αγώνες και θα καταστήσει σαφές πως θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Μόνο δύο από τους τελευταίους αγώνες των Reds είναι με ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Κόντρα σε Aston Villa για την 33η αγωνιστική και κόντρα σε Brighton για την 34η.

Firmino, Ox, Hendo και Gini πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ.
Firmino, Ox, Hendo και Gini πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ στον αγώνα με την Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com