Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lucas Leiva: «Ήμασταν σίγουροι ότι ο Trent θα γίνει κορυφαίος παίκτης»

Lucas Leiva: «Ήμασταν σίγουροι ότι ο Trent θα γίνει κορυφαίος παίκτης»

Αυτό πού όλοι διαπιστώσαμε εκ των υστέρων για τον Trent Alexander-Arnold είχε γίνει εμφανές από νωρίς για τον Lucas Leiva και τους ανθρώπους της Liverpool.

Σε διαδικτυακή συζήτησή του στην εκπομπή Legends in Lockdown του τηλεοπτικού καναλιού των Reds, ο επί μία δεκαετία παίκτης της ομάδας μας αναφέρθηκε στις πρώτες φορές πού ο Alexander-Arnold εμφανίστηκε με την πρώτη ομάδα, και την εντύπωση πού είχε αφήσει από νωρίς.

Ας δούμε όμως τα λόγια του Βραζιλιάνου:

«Λοιπόν, θυμάμαι μερικές στιγμές του Trent. Θυμάμαι ότι ήρθε να παίξει μαζί μας σε ένα φιλικό, νομίζω ήταν 16. Ήταν πολύ ντροπαλός, και είχαμε προπονητή τον Brendan τότε.»

«Θυμάμαι ότι δεν ένιωθε πολύ άνετα, όμως φαινόταν ότι βρισκόταν σε διαφορετικό επίπεδο για την ηλικία του, ως προς την ποιότητά του με τη μπάλα στα πόδια.»

«Οπότε, μετά άρχισε να προπονείται μαζί μας, με την πρώτη ομάδα, και περίμενε υπομονετικά. Εμείς όμως ήμασταν σίγουροι ότι θα γίνει παίκτης της Liverpool και θα γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.»

«Ήμουν σίγουρος, γιατί μπορούσες σε καθημερινή βάση να δεις τις αρετές του, τις πάσες του, τις σέντρες του. Έχει μετατραπεί σε ένα πλήρες full-back.»

Στη συνέχεια, ο νυν παίκτης της Lazio πρόσθεσε:

«Προφανώς εξακολουθεί να χρειάζεται βελτίωση, όμως έχει ήδη κάνει καταπληκτικές σεζόν.»

«Έχει γίνει σταρ τις τελευταίες δύο σεζόν. Ο Trent είναι καλό παιδί, είναι παιδί της Liverpool, και βλέπουμε τώρα πόσο απολαμβάνει να παίζει για τη Liverpool.»

«Εγώ προσπαθώ πάντα να βοηθήσω τους νέους παίκτες – νομίζω ότι είναι σημαντικό να τους κάνεις να νιώσουν άνετα, και μετά είναι στο χέρι τους να βελτιωθούν και να μάθουν.»

Ο Trent Alexander-Arnold ετοιμάζεται να δώσει την ασίστ για το 1-0 κόντρα στην Manchester United.
Ο Trent Alexander-Arnold ετοιμάζεται να δώσει την ασίστ για το 1-0 κόντρα στην Manchester United.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com