Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 9/5/1971 Γεννιέται ο Don Hutchison (vid)

Σαν σήμερα: 9/5/1971 Γεννιέται ο Don Hutchison (vid)

Σαν σήμερα το 1971 γεννιέται στο Gateshead της Αγγλίας, ο Σκωτσέζος διεθνής πρώην μέσος της Liverpool Donald Hutchison.

Θα ξεκινήσει την καριέρα του από την Hartlepool United, όπου με τις εμφανίσεις του θα τραβήξει την προσοχή του Kenny Dalglish, ο οποίος θα τον φέρει στο Anfield το Νοέμβριο του 1990, πληρώνοντας στην ομάδα του το ποσό των 175.000 λιρών.

Στα 4 χρόνια περίπου που θα μείνει στους Κόκκινους, θα φορέσει την famous Red shirt 60 φορές σημειώνοντας 10 γκολ. Το ντεμπούτο του θα το πραγματοποιήσει τον Μάρτιο του 1992 εναντίον της Notts County, μπαίνοντας αλλαγή στο παιχνίδι, στην θέση του Ian Rush, ενώ  το πρώτο του γκολ θα το σημειώσει εναντίον της Chesterfield, τον Σεπτέμβριο του 1992. Την χρονιά μάλιστα αυτή, θα συμπληρώσει 31 εμφανίσεις με τους Κόκκινους, τις περισσότερες από τις 60 συνολικά.

Επί Roy Evans θα περιοριστούν κατά πολύ οι συμμετοχές του λόγω και του χαρακτήρα του, με το Λονδίνο και την West Ham Utd να είναι ο επόμενος προορισμός της καριέρας του και την μετεγγραφή του να φτάνει το 1,5 εκ. λίρες τον Αύγουστο του 1994.

Τον Οκτώβριο του 2010 θα βρεθεί στην Ελλάδα με ένα κλιμάκιο βετεράνων των Reds για φιλικό παιχνίδι και σε ειδική εκδήλωση, θα τιμηθεί μεταξύ άλλων από μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool.

Στο παρακάτω video και στο χρονικό σημείο 1′:00″ μπορείτε να δείτε το πρώτο γκολ του Don Hutchison με την φανέλα των Reds:

Σαν σήμερα: 9/5/1971 Γεννιέται ο Don Hutchison
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com