Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bojan: «Πρέπει να κινηθεί για Firmino η Barcelona»

Bojan: «Πρέπει να κινηθεί για Firmino η Barcelona»

Την πρώην του ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση του Bobby Firmino από την Liverpool προέτρεψε ο Bojan Krkic αφού τον θεωρεί καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή από τον Lautaro Martinez της Inter.

Ο παίκτης της Montreal Impact έγραψε στην Sport για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της Barcelona:

“ Η Inter είναι μια ομάδα που δεν παίρνει συνήθως πρωτοβουλίες και αυτό με κάνει να πιστεύω πως ο Lautaro θα παίζει με ένα διαφορετικό στυλ στην Barcelona σε σχέση με το φυσιολογικό του. Αυτό θα ήταν πραγματικά κρίμα. ”

“ Αν μου επιτρέπατε να προτείνω ένα όνομα: Θα έλεγα τον Roberto Firmino. Είναι ένας παίκτης που λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος με καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο και πολλές κινήσεις. ”

“ Δεν θέλω όμως αυτή η πρόταση να θεωρηθεί πως εγώ δεν θέλω να υπογράψει ο Martinez. Καταλαβαίνω όμως πως το ποδοσφαιρικό του προφίλ πρέπει να αναλυθεί πολύ καλά γιατί δεν θα μπορεί να συγχωρεθεί αν συμβεί ξανά ό,τι και με τον Griezmann. Πήραμε έναν επιθετικό και τον χρησιμοποιούμε στα πλάγια. Έπειτα γκρινιάζουμε γιατί δεν δουλεύει αυτό. ”

“ Αυτό δεν μπορεί να συμβεί ξανά γιατί ένα εννιάρι είναι εννιάρι. Αν η Barca χρειάζεται εννιάρι θα πρέπει να το αποκτήσει, αλλά να το χρησιμοποιήσει σωστά. ”

Ο Bobby Firmino πανηγυρίζει στον τελικό του FIFA Club World Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com