Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 9/5/2009 Show Steven Gerrard με West Ham Utd (vid)

Σαν σήμερα: 9/5/2009 Show Steven Gerrard με West Ham Utd (vid)

Τη νίκη επί της West Ham Utd στο Upton Park θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez, με τον Steven Gerrard να είναι ο πρωταγωνιστής της συνάντησης.

Οι Κόκκινοι, που εκείνη την μέρα φορούσαν την πρασινόμαυρη εκτός έδρας εμφάνιση, προηγήθηκαν μόλις στο 1′:18″ της συνάντησης, με τον Fernando Torres να δίνει ασίστ στον Steven Gerrard να αποφεύγει την έξοδο του Robert Green και να γράφει το 0-1.

Στο 38′ ο μεγάλος Αρχηγός θα εκτελέσει πέναλτι, το οποίο αρχικά θα αποκρούσει ο Robert Green αλλά ο Steven Gerrard θα προλάβει στην επαναφορά της μπάλας και θα την στείλει στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2 για τους Reds.

Τη νίκη των Κόκκινων θα ολοκληρώσει ο Ryan Babel στο 84′, με ατομική προσπάθεια και μέσα από την περιοχή των Σφυριών.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, ήταν η αστεία βουτιά του David Di Michele, με την οποία διασκέδασε μεγάλο μέρος του κοινού και φυσικά σημειώθηκε από τον διαιτητή A. G. Wiley με κίτριη κάρτα.

Με τη νίκη τους οι Reds παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμοι με την Manchester Utd, με καλύτερη διαφορά τερμάτων αλλά κει με δύο παιχνίδια περισσότερα.

Στο Upton Park το παιχνίδι παρακολούθησαν το παιχνίδι 34.951 θεατές (Σάββατο απόγευμα).

Τα δύο γκολ της συνάντησης μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω video στο χρονικό σημείο 7′:04″ και όλα τα γκολ μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 9/5/2009 Show Steven Gerrard με West Ham Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com