Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εγκρίθηκε η πρόταση για πέντε αλλαγές

Εγκρίθηκε η πρόταση για πέντε αλλαγές

Το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει το επόμενο Σαββατοκύριακο με την Bundesliga να κάνει την αρχή και να επιτρέπονται πλέον πέντε αλλαγές, αφού η πρόταση της FIFA έγινε αποδεχτή από το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο.

Οι ομάδες ενδέχεται να χρειαστεί να δώσουν έναν μεγάλο αριθμό αγώνων σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα τους μέχρι τον Ιούλιο και οι πέντε αλλαγές θα βοηθήσουν, ώστε να μην υπάρξει μεγάλη καταπόνηση των παικτών μετά την μεγάλη απουσία.

Βέβαια, οι αλλαγές θα πρέπει να πραγματοποιούνται σε τρία συγκεκριμένα χρονικά σημεία, συμπεριλαμβανομένου του ημιχρόνου προκειμένου να αποφεύγονται οι περιττές διακοπές του αγώνα.

Στην παράταση οι δύο παίκτες που έχουν μείνει στον πάγκο (αν έχουν γίνει και οι πέντε αλλαγές) θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Η εφαρμογή του συγκεκριμένου κανονισμού θα είναι άμεση, θα τον δούμε αρχικά στην Bundesliga και μπορεί να τον δούμε και στην επόμενη σεζόν, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και στο EURO 2020.

Το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο θα αποφασίσει αργότερα και μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, αν θα επιτρέπονται πέντε αλλαγές και τη σεζόν 2020-21.

Η Premier League θα συζητήσει τον νέο κανονισμό με τις ομάδες της, όπως και το αν θα χρησιμοποιηθεί το VAR στους εναπομείναντες αγώνες της σεζόν. Πρόθεση πάντως είναι να συνεχιστεί η χρήση του VAR.

Πέντε αλλαγές μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com