Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Ήταν ασεβής η συμπεριφορά μου προς τον Messi»

Robertson: «Ήταν ασεβής η συμπεριφορά μου προς τον Messi»

Ο Andrew Robertson μίλησε στο Podcast του Peter Crouch και αφού συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την επική ανατροπή επί της Barcelona, μίλησε για το περιστατικού του πρώτου ημιχρόνου με τον Lionel Messi.

Ο αριστερός μπακ των Reds είχε έναν διαπληκτισμό με τον αστέρα των Blaugrana στα πρώτα λεπτά του αγώνα, τον οποίο ξεκίνησε ο Σκωτσέζος και έχει μετανιώσει.

Ο Robbo αυτή τη φορά είπε για το περιστατικό με τον Messi:

“ Θέλεις να δοκιμάζεις τον εαυτό σου κόντρα σου καλύτερους και να έχει και να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών ήταν δύσκολο που το αντιμετώπισα ένας εναντίον ενός. ”

“ Όταν το αντιμετωπίζεις, σκέφτεσαι πως εντάξει είμαστε επαγγελματίες και θα μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Νομίζω πως τον χτύπησαν δύο από μέσους μας στα πρώτα λεπτά του αγώνα στο Camp Nou, αλλά εκείνος συνέχισε και ήρθε κατά πάνω μου. Τότε σκέφτηκα πως δεν αστειεύεται αφού ήρθε προς εμένα. ”

“ Στο Anfield εγώ και ο Fabinho τον ακολουθούσαμε και στο τέλος της κούρσας, πέσαμε και οι δύο στο έδαφος και … ναι ανακάτεψα λίγο τα μαλλιά του. ”

“ Δεν ήταν χαρούμενος με αυτό, αλλά σίγουρα δεν θα το έκανα ξανά. Ήταν μία ασεβής συμπεριφορά προς τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο. ” Τόνισε ο Robertson.

“ Ήταν στο έδαφος και ήμουν και εγώ στο έδαφος. Μετάνιωσα όμως γι’ αυτό που έκανα. Κόσμος με συνδέει με αυτό, κάτι που δεν είναι το καλύτερο για μένα. ”

Robertson και Messi κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com