Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Des Kelly: «Ένιωσα σαν να ήμουν κουμπάρος σε γάμο!»

Des Kelly: «Ένιωσα σαν να ήμουν κουμπάρος σε γάμο!»

Τον τρόπο με τον οποίο βίωσε την εμπειρία του αγώνα της Liverpool με τη Barcelona περιέγραψε ο γνωστός ρεπόρτερ του BT Sport, Des Kelly.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος βρισκόταν στη μικτή ζώνη και μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο του Anfield, και προσπάθησε -παρά τον εκκωφαντικό θόρυβο- να αποσπάσει δηλώσεις από μερικούς παίκτες της ομάδας μας, με τον Sadio Mane χαρακτηριστικά να αδυνατεί να περιγράψει αυτό πού μόλις είχε συμβεί!

Η διήγηση του Kelly στο liverpoolfc.com ήταν η εξής:

«Πώς μπορώ να το θέσω; Ήταν σαν να είμαι κουμπάρος σε έναν γάμο!»

«Ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι, και ξέρεις ότι πρέπει να ψυχαγωγήσεις τον κόσμο, όμως σε καμία περίπτωση δεν ήταν η μέρα μου.»

«Είσαι εκεί απλά για να μην κάνεις κάποιο λάθος και προσθέσεις κάτι στο όλο σκηνικό, αν είσαι τυχερός. Δεν είναι ένα δικό σου event, είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου πράγματος. Είσαι εκεί απλά για να διευκολύνεις άλλους ανθρώπους να βγάλουν αυτό πού έχουν μέσα τους.»

«Ήταν φανταστικό. Ήταν, κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο αποτέλεσμα πού είχε ποτέ η Liverpool. Φυσικά έγινε πανδαιμόνιο μετά τη λήξη, όμως το χάος είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και ευκολότερο για μένα από μία μονότονη συνέντευξη μπροστά από τους διαφημιστικούς χορηγούς.»

Στη συνέχεια μίλησε και για τις δηλώσεις πού πήρε…κατά λάθος από τον Mane:

«Όσο για τις συνεντεύξεις μετά τον αγώνα, ο Sadio Mane έφευγε και εγώ του είπα «που πας; Θα έπρεπε να πάρεις μέρος στους πανηγυρισμούς». Αυτός προφανώς παράκουσε αυτό πού του είπα και ήρθε αμέσως να μου παραχωρήσει συνέντευξη.»

O Des Kelly παίρνει δηλώσεις από τον Andy Robertson μετά τη λήξη του αγώνα.
O Des Kelly παίρνει δηλώσεις από τον Andy Robertson μετά τη λήξη του αγώνα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com