Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 7/5/2019 Η ανατροπή-ΕΠΟΣ με την Barcelona! (vid)

Σαν σήμερα: 7/5/2019 Η ανατροπή-ΕΠΟΣ με την Barcelona! (vid)

Σαν σήμερα το 2019 η Liverpool πραγματοποίησε την δεύτερη μεγαλύτερη ανατροπή (η πρώτη είναι εκείνη στον τελικό του 2005 με την Milan) στο Uefa Champions League και την μεγαλύτερη στην knockout φάση της διοργάνωσης!

Οι Reds βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο αφού είχαν ηττηθεί με σκορ 3-0 στο Camp Nou από την Barcelona, σε έναν αγώνα που είχαν παίξει καλά και σε καμία περίπτωση δεν άξιζαν να ηττηθούν με ένα τόσο ευρύ σκορ. Η ομάδα λοιπόν του Jürgen Klopp ήθελε μια μεγάλη ανατροπή, για να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και έπρεπε να την κάνουν χωρίς τον Bobby Firmino που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και τον Mo Salah, ο οποίος είχε δεχθεί χτύπημα στο κεφάλι στην Σαββατιάτικη νίκη επί της Newcastle.

Ο Jürgen Klopp την προηγούμενη του αγώνα είχε δηλώσει πως η ομάδα του θα πρέπει παλέψει για την πρόκριση, αν και θα έχουν μια δύσκολη αποστολή. Αυτό μπήκαν να κάνουν από το πρώτο λεπτό οι Reds.

Ο Divock Origi κάλυψε το κενό του Roberto Firmino και ο Xherdan Shaqiri εκείνο του Mo Salah, με την Liverpool να δείχνει από τα πρώτα λεπτά ποιος θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Βρήκαν το γρήγορο γκολ που ήθελαν μόλις στο έβδομο λεπτό με τον Divock Origi να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα μετά από την ασταθή απόκρουση του Ter Stegen στο σουτ του Henderson.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ πριν φύγει το ημίχρονο, το οποίο όμως δεν ήρθε, ενώ ο Alisson είχε απάντηση στις προσπάθειες των Messi και το Jordi Alba, για να πάνε οι δύο ομάδες με το 1-0 στο ημίχρονο.

Η Liverpool βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο με μια αλλαγή, αφού ο Andrew Robertson δεν μπορούσε να συνεχίσει και την θέση του πήρε ο Gini Wijnaldum. Ο James Milner αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ στο δεύτερο μέρος.

Η πρώτη αλλαγή του Jürgen Klopp στην βραδιά έμελλε να είναι εκείνη που θα βοηθήσει τους Reds να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Ολλανδός μέσος πρώτα «χτύπησε» με πλασέ στο 54′ μετά από ασίστ του Trent Alexander-Arnold, διαμορφώνοντας το 2-0!

Δύο λεπτά αργότερα ο Gini σκόραρε ξανά! Αυτή τη φορά με κεφαλιά και μετά από σέντρα ακριβείας του Xherdan Shaqiri, ανεβάζοντας το σκορ στο 3-0.

Η Barcelona προσπάθησε να σκοράρει με τον Messi στο 68′ αλλά ο Alisson του είπε ξανά όχι. Η Liverpool έφτασε τελικά και στο 4-0, για να πάρει σκορ πρόκρισης με την φοβερή έμπνευση του Trent Alexander-Arnold στο 79′!

Ο ακραίος μπακ των Reds χτύπησε γρήγορα το κόρνερ, αφού η άμυνα της Barcelona είχε πάει για ύπνο, τροφοδοτώντας τον Divock Origi για να σκοράρει εκείνος το δεύτερο προσωπικό του γκολ της βραδιάς!

Οι Blaugrana δεν είχαν καμία απολύτως απάντηση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, το 4-0 παρέμεινε και οι Reds προκρίθηκαν στον τελικό της Μαδρίτης πραγματοποιώντας μια επική ανατροπή!

Μπορείτε να θυμηθείτε εδώ το report του αγώνα και εδώ τις δηλώσεις του Jürgen Klopp μετά το τέλος του αγώνα.

Τον ημιτελικό εκείνο το βράδυ στο Anfield παρακολούθησαν 55.212 και διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τούρκος, Cakir.

Σαν σήμερα: 7/5/2019 Η ανατροπή-ΕΠΟΣ με την Barcelona!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com