Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Είμαι καλύτερος από πέρυσι»

Origi: «Είμαι καλύτερος από πέρυσι»

Η σεζόν 2018-19 ήταν φανταστική για τον Divock Origi, αφού τα σημαντικά του γκολ χάρισαν μεγάλες νίκες και τρόπαια στην Liverpool, με τον ίδιο να δηλώνει πως φέτος είναι ακόμη καλύτερος σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Ο Βέλγος δήλωσε στο Het Laaste Nieuws για την προσωπική του εξέλιξη:

“ Είμαι καλύτερος παίκτης από πέρυσι. Ο Klopp μου έχει δώσει τον χώρο που χρειάζομαι, για να βελτιωθώ. Πάντα ακούω το ένστικτο μου και συνεχίζω να δουλεύω. Έχω μιλήσει με την Liverpool και ξέρω τι με περιμένει. Εγώ απλά θέλω να βελτιωθώ εδώ. ”

“ Υπάρχει ένα πλάνο για εμένα και θέλω να το ακολουθήσω. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μου πάρει. Θεωρώ όμως πως έχω σημειώσει πρόοδο, οπότε ήταν κρίμα που σταμάτησε η σεζόν. ”

Για το γκολ του στον τελικό με την Tottenham πρόσθεσε:

“ Πήρα μεγάλη χαρά από αυτή τη στιγμή. Έμεινα ήρεμος και είχα την ευκαιρία να συνδεθώ με τον κόσμο. Είδα τις αντιδράσεις τους. ”

“ Είναι ένα δύσκολο συναίσθημα να εξηγήσει κανείς. Ο Robertson πήδηξε στην πλάτη μου και μετά ήρθαν οι Fabinho και van Dijk. Ήταν απίστευτο. ”

“ Όσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερο το απολαμβάνω. Είναι σαν το κρασί, γίνεται καλύτερο με τον χρόνο. ” Είπε ο Divock Origi.

Ο Origi κάνει το 2-0 στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com