Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε van Dijk ο Aguero!

Αποθέωσε van Dijk ο Aguero!

Τον Virgil van Dijk αποθέωσε με δηλώσεις του σε Ισπανικό μέσο ο επιθετικός της Manchester City, Sergio Aguero χαρακτηρίζοντας τον ως έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στον κόσμο.

Ο Αργεντινός διεθνής είπε για τον αμυντικό των Reds στο El Chirinquito;

“ Όλοι γνωρίζουμε πως ο van Dijk είναι ένα από τα καλύτερα στόπερ του κόσμου. Είναι δυνατός, ψηλός και έχει καταπληκτικό σώμα. ”

“ Είναι πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός, γιατί χρησιμοποιεί το κορμί του. Επίσης είναι πολύ ψηλός και διαθέτει αυτά τα μακριά πόδια. Μπορεί να φαίνεται πως δεν είναι γρήγορος, αλλά είναι και μπορεί να τους φτάσει όλους. Δύο βήματα για τον van Dijk είναι πενήντα για εμένα. ”

“ Αυτό όμως που μου αρέσει περισσότερο σε εκείνον είναι ότι είναι πολύ έξυπνος στην άμυνα που παίζει. Δεν αγχώνεται όταν μαρκάρει και είναι πολύ ήρεμος και προσεκτικός. Αυτό κάνει πολύ δύσκολο το έργο των επιθετικών. ” Είπε ο Aguero.

“ Στη δική μου περίπτωση, εγώ είμαι πολύ γρήγορος και μου αρέσει να ντριμπλάρω οπότε θέλω ο αμυντικός να έρθει προς το μέρος μου. Εκείνος όμως μπορεί να περιμένει την βοήθεια ενός άλλου αμυντικού. Είναι πολύ καλός σε αυτό. ”

Sergio Aguero και Virgil van Dijk σε μονομαχία στον αγώνα του περασμένου Νοεμβρίου στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com