Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την επανέναρξη της Premier League

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την επανέναρξη της Premier League

Το Project Restart έχει μπει σε εφαρμογή από την Premier League και τις τελευταίες ημέρες όλοι στη λίγκα δουλεύουν, ώστε να βρουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Το liverpool.gr σας παραθέτει όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την επανέναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος:

  • Η Premier League θα περιμένει μέχρι την ανακοίνωση της Πέμπτης από την Κυβέρνηση, η οποία θα εξηγεί πως θα βγει η χώρα από το lockdown που έχει επιβληθεί και στη συνέχεια θα κληθούν να ψηφίσουν οι ομάδες για τους τρόπους επανέναρξης. Πρέπει να υπάρξουν 14 θετικές ψήφοι, για να γίνει αποδεκτή μια πρόταση. Η πρώτη ημερομηνία που θα προταθεί είναι η 12η Ιουνίου.
  • Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών σε ουδέτερες έδρες. Τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι 8-10 και θα προτιμηθούν όσα ΔΕΝ βρίσκονται σε κέντρο πόλης.
  • Θα χρειαστούν να γίνουν περίπου 40.000 τεστ σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διαιτητές, για να πραγματοποιηθούν οι 92 αγώνες που απομένουν.

Η επόμενη τηλεδιάσκεψη των 20 ομάδων με την Premier League είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης.

Στην τελική ευθεία η επανέναρξη της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com