Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Milner εξηγεί τις διαφορές του van Dijk με τον Kompany

Ο Milner εξηγεί τις διαφορές του van Dijk με τον Kompany

Ο James Milner έχει αγωνιστεί με δύο από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς των τελευταίων ετών, δηλαδή τον Virgil van Dijk και Vincent Kompany, τους οποίους και συνέκρινε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Kelly Cates του Sky Sports.

Ο Millie για τους δύο αμυντικούς αναλυτικά είπε:

“ Είναι τεράστιοι παίκτες. Πάντα όποτε κοιτάζεις μια επιτυχημένη ομάδα, αυτή ξεκινά από το κέντρο της άμυνας και έχει ηγέτες στα μετόπισθεν. Τόσο σημαντική είναι η άμυνα. ”

“ Ο Vinny (Kompany) είναι ένας απίστευτος παίκτης. Δυσκολεύτηκε με τους τραυματισμούς, αλλά κανένας άλλος δεν συνέχιζε να παίζει τόσο καλά μετά από τόσους τραυματισμούς. Ήταν απίστευτο. ”

“ Θα έβαζε το κεφάλι του στη φωτιά. Ήταν ένας απίστευτος ηγέτης, ένας σπουδαίος αρχηγός και διέθετε πολύ μεγάλη ποιότητα. Ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που έπαιξαν ποτέ στην Premier League. ”

“ Ο Virgil είναι λίγο διαφορετικός. Ίσως μοιάζει περισσότερο με Rolls Royce, αν θέλετε και δεν κάνει τόσα πολλά τάκλιν. Βρίσκεται στην σωστή θέση και απομακρύνει την μπάλα. ”

“ Ίσως έχει και μερικές διαγώνιες μπαλιές στο παιχνίδι του που δεν είχε ο Vinny, αν και ο Vinny το έκανε και αυτό. Επίσης ο Vinny είχε το καλύτερο σουτ, θεωρώ όταν την έστειλε στο παραθυράκι της εστίας. ”

James Milner και Vincent Kompany υπήρξαν συμπαίκτες στην Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com