Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 2/5/1998 Νίκη επί West Ham & ευρωπαϊκό εισιτήριο (vid)

Σαν σήμερα: 2/5/1998 Νίκη επί West Ham & ευρωπαϊκό εισιτήριο (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα θριαμβεύσουν επί της West Ham Utd στο Anfield για το πρωτάθλημα και θα εξασφαλίσουν την έξοδό τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς.

Οι Κόκκινοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και «έπιασαν» από λαιμό τα Σφυριά, μην αφήνοντας τους να πάρουν ανάσα! Μόλις στο 4′ ο Michael Owen θα κάνει το 1-0, για να προσθέσει δύο γκολ ο Jason McAteer στο 21′ και στο 25′, τα πρώτα του γκολ μπροστά στο Kop, κάνοντας το σκορ 3-0. Το 4-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το έγραψε ο Øyvind Leonhardsen στο 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες κατέβασαν ρυθμούς, καθώς το αποτέλεσμα είχε κλειδώσει, με τους Reds να διευρύνουν το σκορ σε 5-0, που ήταν και το τελικό με τον Paul Ince στο 61′.

Οι Κόκκινοι με τη νίκη τους αυτή εξασφάλισαν την έξοδό τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Το κοινό που απόλαυσε την πανδαισία των γκολ στο Anfield, ήταν 44.414 θεατές, ανέμσα των οποίων ήταν και 3 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής ήταν ο Jeff Winter.

Στο παρακάτω video και στο χρονικό σημείο 17′:15″ μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 2/5/1998 Νίκη επί West Ham & ευρωπαϊκό εισιτήριο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com