Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θα κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι η Liverpool»

«Δεν θα κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι η Liverpool»

Τις τελευταίες εβδομάδες ελλείψει αγωνιστικής δράσης οι μεταγραφικές φήμες δίνουν και παίρνουν, αλλά η Liverpool δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ομάδας David Maddock.

Οι Reds, όπως αναφέρει και ο Maddock έχουν στη λίστα τους τον Timo Werner της RB Leipzig και τον Houssem Aouar της Lyon. Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν παρακολουθήσει οι Reds και που αρέσουν, αλλά δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση για την απόκτηση τους στο άμεσο μέλλον. Ο λόγος φυσικά είναι η πανδημία του κορονοϊού.

Ο Timo Werner θα μπορούσε να αποχωρήσει από την Leipzig με καταβολή της ρήτρας του, η οποία είναι λίγο πάνω από £50 εκατομμύρια μέχρι τα μέσα Ιουνίου, ενώ ο Γάλλος μέσος της Lyon κοστολογείται περίπου στα £40 εκατομμύρια από την ομάδα του, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Mirror.

Σε περίπτωση λοιπόν που η ομάδα αποφάσιζε να αποκτήσει και τους δύο ποδοσφαιριστές, θα χρειαζόταν να δαπανηθεί ένα ποσό που θα ξεπερνούσε τα £100 εκατομμύρια, αν συνυπολογίσουμε και τους ετήσιους μισθούς τους και τα μπόνους επίτευξης στόχων. Ποσά που δύσκολα θα μπορούν να δοθούν μετά την έξαρση της πανδημίας.

Πολλά θα αλλάξουν στην μεταγραφική περίοδο και τα υπέρογκα ποσά που ξοδεύονταν τα προηγούμενα χρόνια σίγουρα δεν θα υπάρξουν φέτος και πιθανότατα ούτε του χρόνου, αφού οι ομάδες θα χάσουν φυσικά εκατομμύρια έσοδα από τα εισιτήρια, λόγω του κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ορισμένες δεν θα λάβουν ούτε το τηλεοπτικό συμβόλαιο, όπως η Paris Saint-Germain.

Κόσμος στα γήπεδα πολύ δύσκολα θα επιστρέψει πριν το 2021 και όσο εκείνα θα μένουν άδεια, τόσο θα χάσουν χρήματα οι ομάδες και μιλάμε για εκατομμύρια. Το Anfield της Liverpool είναι μονίμως sold out σε Αγγλία και Ευρώπη και τους επόμενους μήνες, είτε θα είναι άδειο, είτε δεν θα φιλοξενεί καθόλου αγώνες, αφού αυτοι θα γίνονται σε ουδέτερες έδρες, όπως αποφάσισε η Premier League.

Η Liverpool και οι ομάδες της Premier League θα συνεχίσουν να παίρνουν τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου, αν οι αγώνες τελικά συνεχιστούν αλλά εκείνα είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν αρκούν, για να καλύψουν το έλλειμμα που θα δημιουργηθεί από τα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα που δεν θα κοπούν και τα εισιτήρια διαρκείας που δεν θα πωληθούν.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου είναι μια οικονομικά υγιής ομάδα με την διοίκηση της FSG και έτσι θέλουν να παραμείνουν, όπως αναφέρει ο Maddock. Τα οικονομικά της ομάδας βρίσκονται σε μια πολύ καλή θέση και είναι σαφώς καλύτερα από εκείνα της πλειοψηφίας της Premier League, καθώς και άλλων πρωταθλημάτων.

Οι Reds θα διατηρήσουν ακριβώς το ίδιο ρόστερ και για την επόμενη σεζόν, αν αποδειχθεί σωστός ο Maddock, αν και θα υπάρξουν ορισμένες αποχωρήσεις, όπως εκείνες των Lallana και Clyne.

Αν αληθεύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, θα φανεί το ερχόμενο διάστημα αλλά το ενδεχόμενο να μην προχωρήσουν σε προσθήκες οι Reds ή τουλάχιστον να μην ξοδέψουν πολλά χρήματα για αυτές, δεν θα πρέπει να το αποκλείσουμε.

Το όνομα του Timo Werner έχει ακουστεί έντονα για τα μεταγραφικά της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com