Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν πρέπει να συνεχιστεί η Premier League»

«Δεν πρέπει να συνεχιστεί η Premier League»

Τους προβληματισμούς του αναφορικά με ένα θέμα που σας μετέφερε από χθες το liverpool.gr, δηλαδή την πιθανότητα να πανηγυρίσει ο κόσμος τον τίτλο έξω από το Anfield, εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης, Joe Anderson.

Ο δήμαρχος Anderson είπε στο BBC:

“ Θεωρώ πως το καλύτερο που μπορεί να συμβεί είναι να ολοκληρωθεί τώρα η σεζόν. Δεν το λέω για την Liverpool, έχουν ξεκάθαρα κερδίσει τον τίτλο, τον αξίζουν και πρέπει να στεφθούν πρωταθλητές. ”

“ Το λέω όμως για την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπινων ζωών. Θεωρώ πως το ποδόσφαιρο έρχεται δεύτερο, όταν πρέπει να κάνουμε μια τέτοια επιλογή. Δεν θα σεβαστούν πολλοί τις αποφάσεις που έχουμε πάρει και δεν θα μείνουν μακριά από το γήπεδο. Πολλοί θα βγουν να πανηγυρίσουν, οπότε πιστεύω πως αυτή η απόφαση είναι μονόδρομος. ”

“ Ακόμη και αν συμβεί αυτό (αγώνες κεκλεισμένων των θυρών), φαντάζομαι πως πολλοί θα έρθουν στο Anfield για να πανηγυρίσουν και αντιλαμβάνομαι τις επιφυλάξεις της αστυνομίας σχετικά με το θέμα, υπάρχουν δυσκολίες για όλους μας. ” Είπε.

“ Ακόμη και ο αγώνας γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα βρεθούν χιλιάδες έξω από το Anfield. Θα είναι πολύ δύσκολο για την αστυνομία να κρατήσει τον κόσμο μακριά από το γήπεδο και να κρατήσει τις αποστάσεις μεταξύ του κόσμου, αν τελικά βγουν να πανηγυρίσουν έξω από το Anfield. Θα γίνει κωμικό. ”

“ Θα είναι δύσκολο και για εμάς να αποτρέψουμε τις συναντήσεις του κόσμου σε πάρκα, ειδικότερα τους νέους, όταν ο καιρός είναι καλός. Φοβάμαι πως ο κόσμος θα μας αγνοήσει. ” Πρόσθεσε ο Anderson.

“ Η αστυνομία έχει δίκαιο που φοβάται για αυτό και το ίδιο ισχύει και για εμάς στην πόλη. Ζητάμε από την Premier League και την Κυβέρνηση να λάβει υπόψιν της όλες τις ανησυχίες μας. ”

Υπάρχουν φόβοι πως ο κόσμος θα βγει να πανηγυρίσει τον τίτλο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com