Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mignolet: «Ήταν σωστή η απόφαση μου να φύγω από την Liverpool»

Mignolet: «Ήταν σωστή η απόφαση μου να φύγω από την Liverpool»

Ο πρώην τερματοφύλακας της Liverpool, Simon Mignolet μίλησε στην Liverpool Echo και εξήγησε για ακόμη μια φορά την απόφαση που πήρε το περασμένο καλοκαίρι να αποχωρήσει από το Anfield μετά από επτά χρόνια.

Ρωτήθηκε αν είναι ευχαριστημένος από την επιστροφή του στο Βέλγιο για λογαριασμό της Brugge:

“ Μέχρι να σταματήσει η σεζόν λόγω του κορονοϊού θεωρώ πως είχαμε μια απίστευτη σεζόν. Όταν έφτασα στην ομάδα δεν είχαμε προκριθεί ακόμα στο Champions League και αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος. Το κάναμε αυτό και ήταν η πρώτη μας επιτυχία. Ο δεύτερος μας στόχος ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και ο τρίτος το κύπελλο.”

“ Οδηγούμε την κούρσα του πρωταθλήματος και είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου, οπότε τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά. Μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από την απόφαση που πήρα.”

“ Τα έχουμε πάει καλά και στο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, αφού καταφέραμε να προκριθούμε στο Europa League από έναν πολύ δύσκολο όμιλο. ”

“ Μέχρι στιγμής ήταν ένα καλό βήμα για εμένα. Θα δούμε τι θα συμβεί στην πορεία. ” Είπε ο Mignolet.

“ Τις πρώτες εβδομάδες, μετά την επιστροφή μου στο Βέλγιο, έμενα σε ξενοδοχείο και όταν τραυματίστηκε ο Alisson ήμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ξαφνικά το κινητό μου δέχθηκε 20 με 30 μηνύματα. ”

“ Εγώ δεν ήξερα τι ακριβώς έχει συμβεί γιατί δεν είχα Sky στο δωμάτιο μου, οπότε έμαθα αργότερα ότι ο Alisson στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε. Γνώριζα όμως πως αυτό θα μπορούσε να συμβεί γιατί ερχόταν από μια πολύ μεγάλη σεζόν και μετά είχε το Copa America, οπότε υπήρχε ρίσκο. ”

“ Εγώ επέλεξα να φύγω γιατί ακόμη και αν είχα παίξει (αντί του Adrian) για 10 ή 15 παιχνίδια, ο Ali θα έπαιρνε ξανά την θέση βασικού όταν επέστρεφε, γιατί έχει αποδείξει πως είναι κορυφαίου επιπέδου.”

“ Ακόμη και αν παίξει σε 15 παιχνίδια και κρατήσεις 15 clean sheets, κάτι που είναι απίστευτο, στο τέλος θα επιστρέψεις στον πάγκο και αυτό δεν είναι κάτι που θέλεις όταν είσαι 32. Ακόμη και αν ήξερα πως αυτό θα συνέβαινε (ο τραυματισμός του Alisson) πάλι θα έπαιρνα την ίδια απόφαση. ”

Πρωταθλητής με την Brugge ο Mignolet.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com