Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίκτης Της Liverpool Δώρισε 200 Πακέτα Φροντίδας

Παίκτης Της Liverpool Δώρισε 200 Πακέτα Φροντίδας

Παίκτης Της Liverpool Δώρισε 200 πακέτα φροντίδας

Παίκτης της Liverpool ο οποίος ζήτησε να παραμείνει άγνωστο το όνομα του δώρισε 200 πακέτα φροντίδας μέσω τοπικής καφετέριας.

Η καφετέρια Fika που εδρεύει στο Childwall, κινητοποιήθηκε γρήγορα ούτως ώστε να προσφέρει φροντίδα στην ευρύτερη κοινότητα του Liverpool αλλά και σε όσους έχουν την ανάγκη μας αυτές τις δύσκολες μέρες, έτσι παρείχε πακέτα φροντίδας σε όσους δυσκολεύονται στην εποχή της καραντίνας.

Για εκείνους που δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν άμεσα βοήθεια η Fikα άνοιξε μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων για δωρεές για να βοηθήσει στην αγορά προμηθειών, και ένας παίκτης της Liverpool ο οποίος δεν ήθελε να δημοσιευτεί το όνομα του παρείχε 200 πακέτα φροντίδας που ζήτησε να κατανεμηθούν σε όσους το έχουν ανάγκη.

Με ανάρτηση της στο Instagram η Fika αναφέρει:

»Ευχαριστούμε τον παίκτη »μυστήριο» της Liverpool που δώρισε 200 πακέτα φροντίδας από εμάς, δόθηκαν σε μέλη της κοινότητας του Liverpool σε συνεργασία με το Ίδρυμα Owen McVeigh».

Αυτή είναι ακόμα μια λαμπρή χειρονομία από τον άγνωστο παίκτη της Liverpool, όπου αναδεικνύει την κουλτούρα και το ήθος όχι μόνο των ποδοσφαιριστών της ομάδας αλλά και της κοινότητας του Liverpool. Μια κουλτούρα η οποία δεν αναδύθηκε στην περίοδο του ιού αλλά πάντα προϋπήρχε.

Τα πακέτα φροντίδας από τον ποδοσφαιρίστή της Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com