Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fernando Gomez: « Ο Ferran Torres ταιριάζει στη Liverpool»

Fernando Gomez: « Ο Ferran Torres ταιριάζει στη Liverpool»

Ο Fernando Gomez δεν θεωρείται καθόλου τυχαίος για την ομάδα της Valencia.

Έχει συνδέσει όλη την ζωή του με τους Los Ches όχι μόνο ως παίκτης αφού εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα αλλά και ως διευθυντής τους.

Ο Gomez πιστεύει λοιπόν ότι ο μόλις 20 χρονών επιθετικός της Valencia, Ferran Torres όχι μόνο έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του, αλλά και ότι θα μπορούσε να επιδείξει τις μοναδικές του ικανότητες στην ομάδα των Κόκκινων.

Ο Torres έχει δει το όνομα του να συνδέεται με αυτό της Liverpool, από πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ Chelsea, Barcelona και Real Madrid έχουν δείξει κι αυτές το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

«Ο Ferran Torres είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Κατάφερε να αναδειχθεί σε μικρή ηλικία και αυτό αποδεικνύει την ωριμότητα του» είπε ο Gomez στο Tribalfootball.com

«Είναι τεχνίτης, φοβερός στο ένας εναντίον ένα, γρήγορος και μπορεί να σκοράρει.» συνέχισε.

«Μπορεί να παίξει προς τα μέσα, να εκμεταλλευτεί χώρους, και να αποτελέσει μέλος μιας ομάδας που παίζει είτε με αντεπιθέσεις είτε προσπαθεί να έχει την κατοχή μπάλας.»

«Μπορεί να αποδώσει σε οποιαδήποτε ομάδα και σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Στην Αγγλία επίσης , στην Liverpool φυσικά ή σε κάποια άλλη ομάδα. Το σύστημα όμως του Klopp του ταιριάζει απόλυτα και είναι ψυχολογικά πολύ δυνατός για να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πίεση και στις απαιτήσεις της ομάδας.» ολοκλήρωσε.

Ο Ferran Torres έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την Valencia.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com