Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 29/4/2006 Τελευταίο Red γκολ για Fernando Morientes (vid)

Σαν σήμερα: 29/4/2006 Τελευταίο Red γκολ για Fernando Morientes (vid)

Το τελευταίο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα θα σημείωνε σαν σήμερα ο Fernando Morientes, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με την Aston Villa στο Anfield.

Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός θα ανοίξει το σκορ από ασίστ του Xabi Alonso μόλις στο 4′ του παιχνιδιού, γκολ που ήταν το 12ο και όπως αποδείχθηκε το τελευταίο του με την famous Red shirt.

Οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν προσωρινά με τον Gareth Barry στο 58′, για να «αποκαταστήσει» την τάξη ο Steven Gerrard από ασίστ του Xabi Alonso στο 60′ και να κλείσει το τελικό αποτέλεσμα από τον μεγάλο Αρχηγό στο 66′ από ασίστ του Fernando Morientes.

Τα δύο γκολ του Steven Gerrard τον ανέβασαν στα 21 συνολικά για την χρονιά εκείνη, ενώ το γκολ του Fernando Morientes ήταν το το 300ο γκολ της Liverpool επί της Villa σε όλες τις διοργανώσεις. Για τον Djimi Traoré αυτή ήταν η 141η του και τελευταία εμφάνιση με την Κόκκινη φανέλα.

Η νίκη των Reds επί της Villa, τους έφερε στον συνολικό αριθμό των 48 βαθμών στα εντός έδρας τους παιχνίδια, κάτι που αποτέλεσε ρεκόρ σε πρωτάθλημα 38 αγωνιστικών.

Προσέλευση κοινού στο Anfield εκείνο το απόγευμα Σαββάτου, 44.479 θεατές. Διαιτητής ο M. R. Halsey.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 29/4/2006 Τελευταίο Red γκολ για Fernando Morientes
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com