Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Είχα δει τον Trent πριν χτυπήσει το κόρνερ»

Origi: «Είχα δει τον Trent πριν χτυπήσει το κόρνερ»

Συμπληρώνεται σε λίγες μέρες ένας χρόνος από την επική ανατροπή της Liverpool κόντρα στην Barcelona και χθες το βράδυ το Αγγλικό συνδρομητικό κανάλι, BT Sport έδειξε σε επανάληψη τον αγώνα και φιλοξένησε νέες δηλώσεις του Divock Origi μέσω video link.

Ο διεθνής Βέλγος ρωτήθηκε για το δεύτερο γκολ του, το οποίο έδωσε την πρόκριση στους Reds:

“ Τον είχα δει. Είδα την μπάλα που έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο και ήθελα να την δώσω στο ball boy. Μόλις την έδωσα, ξεκίνησα να επιστρέφω στη θέση μου, αλλά στους αντίπαλους πήρε περισσότερη ώρα να επιστρέψουν, οπότε αυτόματα άρχισα να κοιτάζω προς το κόρνερ. ”

“ Η θέση μου στην περιοχή για ένα κόρνερ αλλάζει ανάλογα με αυτό (το στήσιμο της αντίπαλης άμυνας). Κάναμε οπτική επαφή με τον Trent και τον είδα που είχε σηκώσει το κεφάλι και μπορούσα να καταλάβω πως θα λειτουργήσει με το ένστικτο του.”

“ Όταν έστειλε την μπάλα στην περιοχή, εγώ απλά προσπάθησα να βεβαιωθώ πως θα έρθει στη δική μου πλευρά. Είδα πως ο Pique και ο Ter Stegen ήταν στη μέση της εστίας και η αριστερή γωνία ήταν κενή. Ήταν ένα δύσκολο σουτ. ”

“ Ήμουν όμως χαρούμενος. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και σου παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να καταλάβεις τι έχει συμβεί. Ήταν ένα σημείο κλειδί για τον αγώνα. ”

Ο Divock Origi λίγες στιγμές μετά το δεύτερο του γκολ κόντρα στην Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com