Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Gomez για την σχέση του με τον van Dijk

Ο Gomez για την σχέση του με τον van Dijk

Ο Joe Gomez μίλησε και για τον Virgil van Dijk στο Sky Football Show τονίζοντας πως η επίδραση του στη Liverpool είναι τεράστια από τη στιγμή που φόρεσε για πρώτη φορά την Κόκκινη φανέλα.

Ο Joe Gomez έπλεξε το εγκώμιο του Ολλανδού:

“ Το έχω ξαναπεί, η επιρροή του van Dijk στον σύλλογο είναι τεράστια. Ήμουν ένας νεαρός κεντρικός αμυντικός και δεν είχα πάρει πολλά παιχνίδια ως τότε (μέχρι την έλευση του van Dijk στην ομάδα). Ήρθε στην ομάδα με ανοιχτές αγκάλες και από τότε δημιουργήσαμε μια πολύ δυνατή σχέση. ”

“ Είναι ένα πολύ προσγειωμένο άτομο εκτός του αγωνιστικού χώρου. Εμείς τα πηγαίνουμε καλά και έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Μιλάμε και αυτή την περίοδο χρησιμοποιούμε το FaceTime και συζητάμε για διάφορα θέματα. Όταν υπάρχει κατανόηση μπορεί να βοηθήσει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι φίλος μου. ”

“ Αποτελεί μεγάλη βοήθεια και σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, όταν γνωρίζεις ότι έχεις κάποιον σαν εκείνον στο πλευρό σου. Ξέρεις ότι θα κυριαρχήσει σε οποιαδήποτε ένας εναντίον ενός μονομαχία. Επίσης δεν χάνει κεφαλιές. ”

“ Θεωρώ πως όχι μόνο εγώ, αλλά και ολόκληρο το γήπεδο ανησυχεί, όταν βλέπει τον Virgil στο έδαφος. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κυριαρχήσει και αποτελεί ευχαρίστηση μου να παίζω μαζί του. ”

Joe Gomez και Virgil van Dijk στη νίκη επί της Sheffield United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com