Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αστυνομία δεν θα αφήσει τον κόσμο να πανηγυρίσει τον τίτλο έξω από το Anfield

Η αστυνομία δεν θα αφήσει τον κόσμο να πανηγυρίσει τον τίτλο έξω από το Anfield

Η φετινή σεζόν της Premier League θα συνεχιστεί και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί, με την Liverpool να κατακτά το 19ο της πρωτάθλημα, αφού χρειάζεται μόλις δύο νίκες σε εννέα αγώνες.

Αυτό όμως αποτελεί πονοκέφαλο για την αστυνομία του Merseyside, η οποία φοβάται, σύμφωνα με τον David Maddock, πως χιλιάδες οπαδοί της Liverpool θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το Anfield και να πανηγυρίσουν εκεί τον τίτλο την ημέρα κατάκτησης του, είτε αυτό συμβεί στο θρυλικό γήπεδο της ομάδας, είτε εκτός έδρας, είτε σε ουδέτερο.

Μπορεί ορισμένα περιοριστικά μέτρα να μην ισχύουν τότε στο Νησί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο κόσμος της ομάδας θα μπορεί να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου με κάτι σαν φιέστα, αφού οι μεγάλες συγκεντρώσεις κόσμου σίγουρα δεν θα επιτρέπονται.

Το θέμα έχει συζητηθεί μεταξύ τοπικής αστυνομίας και Κυβέρνησης για την δημιουργία ενός πλάνου που θα αποτρέψει τον κόσμο από το να πλησιάσει στο Anfield.

Η Liverpool αντιλαμβάνεται πως οι φίλοι της θα θέλουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια και επίσης θεωρεί πιθανά ενδεχόμενα επιπλέον μέτρα στην περιοχή για εκείνη την μέρα, για να αποτραπεί η συγκέντρωση του κόσμου έξω από το γήπεδο.

Ο κόσμος δεν θα γιορτάσει μαζικά το φετινό καλοκαίρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com