Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hamann: «Δεν έπρεπε να διαλέξει το νούμερο του Gerrard ο Keita»

Hamann: «Δεν έπρεπε να διαλέξει το νούμερο του Gerrard ο Keita»

Ο Naby Keita διανύει την δεύτερη σεζόν του στη Liverpool, αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ξεχωρίσει σε συνεχόμενους αγώνες, κάτι που ευελπιστεί να κάνει την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τον πρώην μέσο των Reds, Didi Hamann το νούμερο που έχει επιλέξει ο μέσος από τη Γουινέα, δηλαδή το 8 του προσθέτει ένα μεγαλύτερο βάρος, το οποίο ενδεχομένως δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Ο Hamann μίλησε στο The Athletic UK για την περίπτωση του Naby:

“ Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για το ποσό που δόθηκε για την μεταγραφή. Όταν όμως ένας σύλλογος πληρώνει τόσα πολλά χρήματα για εσένα, πρέπει να έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση. ”

“ Δεν νομίζω πως έπρεπε έπρεπε να διαλέξει αυτό το νούμερο. Αυτό μάλλον έβαλε περισσότερη πίεση στον Keita. Μπορεί ο κόσμος να μην τον έχει συγκρίνει με τον Steven, αλλά ο αριθμός 8, όπως και ο αριθμός 7 της Liverpool ζυγίζουν περισσότερο από τους υπόλοιπους. ”

“ Υπάρχει ακόμα υπομονή για τον Keita. Μερικοί παίκτες έχουν τις καλύτερες τους στιγμές μετά από τρία ή τέσσερα χρόνια στην ομάδα. Αυτό απλά συμβαίνει και δεν βλέπω τον Klopp να τα παρατάει σύντομα μαζί του. ” Είπε ο Hamann.

“ Δόθηκε όμως ένα πολύ μεγάλο ποσό για εκείνον και ίσως αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να είχαν ξοδευτεί για άλλες θέσεις. Πιστεύει όμως ακόμα ο Keita πως μπορεί να γίνει ένα σημαντικό μέλος της ομάδας; ”

“ Προσωπικά θεωρώ πως δεν θα γίνει ποτέ ο παίκτης που περίμεναν όλοι, όταν υπέγραψε. Υπάρχουν όμως περιθώρια βελτίωσης. Είναι στο χέρι του. ”

Ο Naby Keita γράφει το 0-2 για τους Reds στο Vitality Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com