Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 27/4/1996 Τελευταίος Κόκκινος «χορός» για Ian Rush (vid)

Σαν σήμερα: 27/4/1996 Τελευταίος Κόκκινος «χορός» για Ian Rush (vid)

Το τέλος μίας ένδοξης καριέρας με την famous Red shirt, αυτής του Ian Rush θα γραφόταν σαν σήμερα, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με την Middlesbrough στο Anfield.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι δύο αντίπαλες ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο σε δύο σειρές για να υποδεχθούν και να αποδώσουν τιμές με χειροκρότημα στον αρχισκόρερ των Reds, ο οποίος αποθεώθηκε από ένα κατάμεστο Anfield.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ουαλός επιθετικός δεν μπόρεσε να συνοδεύσει το αντίο του με γκολ, το οποίο όμως πέτυχε για λογαριασμό του ο Stan Collymore στο 70′ της συνάντησης, δίνοντας τη νίκη στους Κόκκινους και εορταστική νότα στην ιδιαιτερότητα της ημέρας εκείνης.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ian Rush έκανε τον γύρο του αγωνιστικού χώρου, αποχαιρετώντας το Anfield, χαρίζοντας την φανέλα του στους οπαδούς που κάθονταν στο Kop. Να υπενθυμίσουμε ότι το καλοκαίρι εκείνο το Ουαλός επιθετικός μετακινήθηκε στην Leeds Utd.

Το «αντίο» του Ian Rush εκείνο το απόγευμα Σαββάτου παρακολούθησαν 40.782 θεατές και διαιτητής ήταν ο R. Dilkes.

Στο 19′:10″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει άμεσα το link, δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 27/4/1996 Τελευταίος Κόκκινος «χορός» για Ian Rush
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com