Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Οι προπονήσεις του Klopp είναι διαφορετικές»

Milner: «Οι προπονήσεις του Klopp είναι διαφορετικές»

Ο James Milner μιλώντας στο BBC Radio 5 Live εκθείασε τον Jürgen Klopp, τονίζοντας μάλιστα πως οι προπονήσεις του Γερμανού τεχνικού διαφέρουν σε σχέση με των υπολοίπων προπονητών.

Ο Millie ανέφερε για τον Klopp και την δουλειά του:

“ Βρίσκεται στην κορυφή, αν δεν είναι ο καλύτερος. Οι προπονήσεις του είναι διαφορετικές σε σχέση με όλες όσες είχα κάνει. Ποτέ δεν κάνεις κάποια προπόνηση στον αυτόματο πιλότο, είτε αυτό είναι άσκηση με πάσες, είτε με σουτ. Αν κάνουμε άσκηση με σουτ, τότε υπάρχουν τρεις ή τέσσερις μπάλες την ίδια στιγμή. Είναι ο εφιάλτης των τερματοφυλάκων, γιατί αποκρούουν ένα σουτ και αμέσως μετά τους έρχεται και άλλο. ”

“ Στρώνεις την μπάλα σε κάποιον, για να σουτάρει και στη συνέχεια έρχεται σε εσένα, για να σουτάρεις εσύ. Οι προπονήσεις του είναι εντελώς διαφορετικές από ό,τι είχα δει μέχρι τώρα. ” Τονίζει ο Milner.

“ Όλο το βάρος πέφτει στο πως πρέπει να αντιδράς, ώστε να παραμείνεις στον αγώνα. Είναι πολύ καλός στο να σκέφτεται τι μπορεί να επηρεάσει τον αγώνα. Γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει κάθε στιγμή και προσπαθεί να μας αποφορτίζει από όσα ενδέχεται να μας επηρεάσουν ψυχολογικά. ”

“ Αυτό είναι ένα από τα δυνατά του σημεία, όσο αφορά την προετοιμασία της ομάδας. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και μας προετοιμάζει καλά για κάθε αγώνα. Ξέρει επίσης τι μπορεί να σε αποτρέψει από το να κάνεις την καλύτερη σου εμφάνιση. ”

O James Milner πανηγυρίζει τη σημερινή νίκη!
O James Milner πανηγυρίζει τη νίκη επί της Bournemouth!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com