Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 26/4/2006 Νίκη επί West Ham με Cisse πρωταγωνιστή (vid)

Σαν σήμερα: 26/4/2006 Νίκη επί West Ham με Cisse πρωταγωνιστή (vid)

Την επεισοδιακή νίκη νίκη επί της West Ham Utd στο Upton Park θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez, με τον Djibril Cisse πρωταγωνιστή της συνάντησης.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες κράτησαν 1 λεπτού σιγή, τιμώντας την μνήμη του πρώην manager των Hammers John Lyall, ο οποίος έφυγε από την ζωή μερικές μέρες νωρίτερα.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Κόκκινοι αντιμετώπισαν την σκληρότητα των Σφυριών, κάτι που στο 82′ αποδείχθηκε επιζήμιο και για τις δύο ομάδες, όταν και αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι Luis García και Hayden Mullins, γεγονός το οποίο τους κόστισε την συμμετοχή τους στον τελικό του F.A Cup μερικές μέρες αργότερα.

Το παιχνίδι πάντως ήταν γρήγορο και δυνατό, όπως όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια, με τους Reds να προηγούνται με γκολ του Djibril Cissé στο 18’από ασίστ του Momo Sissoko, τα Σφυριά να ισοφαρίζουν στο 46′ με τον Nigel Reo-Coker και τους Κόκκινους να παίρνουν τη νίκη χάρη σε άλλο ένα γκολ του δαιμονιώδη Djibril Cissé στο 54′ από ασίστ του Robbie Fowler.

Με τη νίκη τους οι Reds, βρέθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας και με 6 βαθμούς περισσότερους από την 4η Tottenham.

Θεταές στο Upton Park εκείνο το βράδυ Τετάρτης, 34.852. Διαιτητής ο «γνωστός» Howard Webb.

Στο 13′:34″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει άμεσα το link, δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 26/4/2006 Νίκη επί West Ham με Cisse πρωταγωνιστή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com