Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι ομάδες της Premier League πρέπει να επιστρέψουν στις προπονήσεις μέχρι την 1η Ιουνίου

Οι ομάδες της Premier League πρέπει να επιστρέψουν στις προπονήσεις μέχρι την 1η Ιουνίου

Οι ομάδες των Αγγλικών Πρωταθλημάτων και της Premier League θα πρέπει να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις μέχρι την 1η Ιουνίου, ώστε να έχουν ολοκληρώσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου τις τέσσερις εβδομάδες προετοιμασίας που χρειάζονται, όπως αναφέρουν οι Sunday Times.

Υπάρχει αισιοδοξία πως η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα κάπου στα μέσα του. Θεωρούν πως θα προλάβουν να ξεκινήσουν προπονήσεις πριν το deadline της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου.

Αν όμως δεν επιστρέψουν στις προπονήσεις μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, τότε θα χρειαστεί να δίνουν μέχρι και τρεις αγώνες την εβδομάδα, για να ολοκληρωθεί η σεζόν στα τέλη Ιουλίου.

Οι ομάδες των Πρωταθλημάτων θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση πριν επιστρέψουν στην δράση, αφού έχουν να αγωνιστούν από τις 7-8 Μαρτίου και θα επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους ακριβώς τρεις μήνες μετά, αν επανεξεκινήσει η Premier League γύρω στις 8 Ιουνίου.

Όταν οι παίκτες επιστρέψουν στις προπονήσεις θα πρέπει να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους, όπως κάνουν και οι σύλλογοι της Bundesliga, οι οποίοι προπονούνται εδώ και δύο εβδομάδες, στοχεύοντας μάλιστα να επαναξεκκινήσουν τους αγώνες στις 9 Μαΐου.

Η Premier League δουλεύει ώστε να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν τις από τις 27 μέχρι τις 31 Ιουλίου, ώστε να έχουν ολοκληρώσει οι ομάδες τις εγχώριες υποχρεώσεις πριν επιστρέψει το Champions League και το Europa League, κάτι που θα συμβεί τον Αύγουστο.

Όσο αφορά την έναρξη της νέας σεζόν, αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί η τρέχουσα την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, εκείνη μπορεί να αρχίσει στα τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 22, ημέρα Σάββατο, μια εβδομάδα πριν τον τελικό του Champions League.

Επιστροφή κατά τον Ιούνιο για την Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com