Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Θα είχαμε παίξει καλύτερα στον τελικό αν δεν είχαμε σκοράρει νωρίς»

Milner: «Θα είχαμε παίξει καλύτερα στον τελικό αν δεν είχαμε σκοράρει νωρίς»

Στο BBC Radio 5 Live μίλησε ο James Milner και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον σπουδαιότερο τίτλο που έχει κατακτήσει στην καριέρα του, δηλαδή το Uefa Champions League, τον περασμένο Ιούνιο στην Μαδρίτη με τη νίκη επί της Tottenham.

Ο Millie αποκάλυψε τι είπαν οι παίκτες των Reds πριν τον αγώνα με τους Spurs και εξήγησε πως τους επηρέασε το γρήγορο γκολ του Mo Salah:

“ Είχαμε μια συζήτηση μια εβδομάδα πριν τον αγώνα, γιατί είχαμε βρεθεί και παλιότερα σε τελικούς και δεν είχαμε πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. ”

“ Το συζητήσαμε και καταλήξαμε στο ότι σε τελικούς αν σκοράρεις ένα γκολ, είναι το ίδιο με το αν δεχθείς ένα γκολ. Αυτό που μετράει είναι το πως θα αντιδράσεις. Είναι εύκολο να γυρίσεις πίσω και να προστατέψεις το υπέρ σου σκορ. Συζητήσαμε γι’ αυτό και είπαμε πως αν σκοράρουμε, θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. ”

“ Τελικά αυτό που επηρέασε περισσότερο είναι ότι σκοράραμε νωρίς. Ο κόσμος λέει πως ποτέ δεν είναι αρνητικό να σκοράρεις νωρίς και δεν είναι, αφού δούλεψε για εμάς αλλά η εμφάνιση μας, θα ήταν καλύτερη, αν δεν είχαμε σκοράρει νωρίς. ”

“ Κανείς δεν νοιάζεται για τις εμφανίσεις σε έναν τελικό, αυτό που μετράει είναι το τρόπαιο. Φαινόταν πως θα το κερδίζαμε, ειδικότερα μετά το δεύτερο γκολ. ” Τόνισε ο Milner.

“ Όσο αφορά την εμφάνιση, θεωρώ πως το γκολ μας επηρέασε και δεν καταφέραμε να το χειριστούμε καλύτερα, αν και είχαμε μιλήσει για αυτό. ”

“ Τα παιδιά έδειξαν καταπληκτικό πρόσωπο. Χάσαμε αρχικά έναν τελικό Champions League και το κατακτήσαμε την αμέσως επόμενη χρονιά. ”

Ο Mohamed Salah άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό με πέναλτι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com