Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kornmayer: «Είμαστε οικογένεια και αυτό φαίνεται περισσότερο αυτήν την περίοδο»

Kornmayer: «Είμαστε οικογένεια και αυτό φαίνεται περισσότερο αυτήν την περίοδο»

Ο Andreas Kornmayer, ειδικός σε θέματα φυσικής κατάστασης και στενός συνεργάτης του Jurgen Klopp, πιστεύει ότι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των Κόκκινων είναι αυτό που συντελεί σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στην ενσωμάτωση των νέων παικτών στο Anfield.

Πιστεύει επίσης ότι αν και τους λείπουν οι προπονήσεις στο Melwood, οι παίκτες της Liverpool έχουν καταφέρει να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τους φιλικούς τους δεσμούς, μεταξύ τους.

Αυτές τις ημέρες, ο Kornmayer ,είναι υποχρεωμένος να εργάζεται μέσω του υπολογιστή του στο σπίτι-από τότε που οι Κόκκινοι διέκοψαν τις προπονήσεις τους στις 13 Μαρτίου, ελέγχοντας μέσω τηλεδιασκέψεων με τον Jurgen Klopp την φυσική κατάσταση των παικτών.

Χρησιμοποιώντας το Zoom καθημερινά, τους ομαδοποιεί στέλνοντας τους τις ασκήσεις που θα πρέπει να κάνουν στο σπίτι, κάποιες από τις οποίες έχουν διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και όπως ομολόγησε ο Kornmayer στο επίσημο site της ομάδας, ο ασυνήθιστος τρόπος εργασίας λόγω της πανδημίας του covid19 ,έχει καταφέρει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς των παικτών, σε επίπεδο πλέον «όπως είναι το αντίστοιχο μιας οικογένειας.»

«Είναι σαν να μην συγκεντρώνεται μια ομάδα ατόμων ,αλλά ως μια πραγματικά ομάδα , όπου καταλαβαίνουμε απόλυτα ο ένας τον άλλο και νιώθουμε σαν να είμαστε πραγματικά μαζί.» είπε.

«Είμαστε σχεδόν σαν οικογένεια και αυτό μπορείτε να το δείτε καλύτερα από τους τρόπους με τους οποίους βοηθάμε ο ένας τον άλλο και την υποστήριξη που απολαμβάνει ο καθένας μας από τους υπόλοιπους.»συνέχισε.

Ένα δεδομένο τελετουργικό του Melwood είναι όταν κάποιος παίκτης έχει γενέθλια, οι υπόλοιποι να του εύχονται σε διαφορετικές γλώσσες.

Και παρόλο που βρίσκονται μακριά από την προπονητική τους βάση, οι παίκτες της Liverpoolσυνέχισαν την παράδοση ,τραγουδώντας και ευχόμενοι στον Sadio Mane, με βιντεοσκοπημένο μήνυμα μέσω του Zoom.

«Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν πολλές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των παικτών αλλά τώρα το βλέπουμε και εμείς καλύτερα, καθώς γελάμε μεταξύ μας και τραγουδάμε ευτυχισμένα γενέθλια σε όποιο γιορτάζει.» δήλωσε ο Kornmayer.

«Η εικόνα αυτή αποτελεί βιτρίνα του περιβάλλοντος που δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια έτσι ώστε όποιος νέος παίκτης έρχεται να προσαρμόζεται εύκολα και να συμμετέχει στις δραστηριότητες της ομάδας.»

«Μπορείτε να δείτε πως τα πάντα έχουν οργανωθεί και απλοποιηθεί και αυτό δεν αφορά μόνο τους παίκτες αλλά και όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, όπως η Mona(Nemmer) και η διατροφή, ο Ray(Haughan), oDr.Jim(Moxon) όπως και όλοι οι υπόλοιποι στους τομείς υγείας, φυσικής κατάστασης καθώς και οι προπονητές.» ολοκλήρωσε.

Kornmayer και Wijnaldum πανηγυρίζουν στη Ρώμη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com