Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Terry: «O Mourinho δεν ήθελε ούτε να προφέρει τη λέξη ‘Liverpool’!»

Terry: «O Mourinho δεν ήθελε ούτε να προφέρει τη λέξη ‘Liverpool’!»

Την αποκάλυψη ότι ο Mourinho δεν ήθελε ούτε να αναφέρει με το όνομά της τη Liverpool στην πρώτη του θητεία στην Chelsea έκανε ο John Terry.

Σε live του Sky Sports στο οποίο συμμετείχαν ο Jamie Carragher και o Terry συζήτησαν για τη μεγάλη αντιπαλότητα πού γεννήθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, και κάποια στιγμή ο Carra έκανε την εξής ερώτηση στον θρύλο των μπλε του Λονδίνου:

«Πάντα αναρωτιόμουν αν μεγάλο μέρος της έχθρας σας προήλθε από το γεγονός ότι πάντα ήσασταν τόσο πολύ καλύτεροι στις μεταξύ μας αναμετρήσεις (και σε πολλές από αυτές η Liverpool κέρδιζε ή απέκλειε την Chelsea). Δε νομίζω ότι συγκρινόμασταν ποτέ ποδοσφαιρικά. Το ξέραμε και εμείς και εσείς αυτό. Όμως το γεγονός ότι ταυτόχρονα παίρναμε αποτελέσματα εναντίον σας, συγκεκριμένα την εποχή του Jose, ήταν ένας από τους λόγους αυτής της έχθρας;»

Και ο Terry απάντησε:

«Ναι, ήταν, και αμφότεροι οι προπονητές συνέβαλλαν πολύ σε αυτό.»

«Θυμάμαι την ομιλία του Mourinho στην ομάδα μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος (το 2005), όπου νομίζω ότι τερματίσαμε περίπου 20 ή 30 πόντους μπροστά από σας, και έλεγε: ‘Δε γίνεται να χάσουμε αυτό το παιχνίδι από αυτό (το «αυτό» είναι η Liverpool, και ο Mourinho αναφερόταν στον τελικό του League Cup το 2005 ανάμεσα στις δύο ομάδες)

«Δε μπορούσε ούτε να πει το όνομα ‘Liverpool’, δε μπορούσε ούτε να το προφέρει. Ήταν: ‘Δε χάνετε από αυτό σήμερα, είμαστε τόσο καλύτεροι από αυτό.’ Το θυμάμαι ακόμα αυτό.»

Rafa Benitez και Jose Mourinho την εποχή της αντιπαλότητάς τους στους πάγκους των Liverpool και Chelsea.
Rafa Benitez και Jose Mourinho την εποχή της αντιπαλότητάς τους στους πάγκους των Liverpool και Chelsea.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com