Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Ήξερα ότι πιάσαμε κορόιδο την Chelsea με την πώληση του Torres»

Carragher: «Ήξερα ότι πιάσαμε κορόιδο την Chelsea με την πώληση του Torres»

Ο Fernando Torres και η μεταγραφή του στην Chelsea ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο σημερινό Sky Football Show από τον Jamie Carragher και τον John Terry, με τον πρώην αμυντικό των Reds να αναφέρει πως η Liverpool γνώριζε πως έπιασε κορόιδο τους Μπλε του Λονδίνου, όταν συμφώνησαν για την πώληση του Ισπανού.

Ο Carragher αναλυτικά είπε:

“ Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήξερα ότι πιάσαμε κορόιδο την Chelsea. Τους τελευταίους 12 μήνες ήταν σκιά του εαυτού. ”

“ Για 18 μήνες στην Liverpool ήταν ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου και είχε ένα πολύ καλό ρεκόρ κόντρα στην Chelsea και σίγουρα είχε μπει στο μάτι του ιδιοκτήτη της Chelsea εκείνο τον καιρό. Νομίζω πως ο ιδιοκτήτης της τότε ακόμη αγόραζε παίκτες που του άρεσαν. Ένα άλλο παράδειγμα είναι ο Shevchenko. ”

“ Αυτό που συνέβη εκείνη την σεζόν ήταν ευνοϊκό για την Liverpool. Παίξαμε με την Chelsea, ενώ εμείς και ο Torres διανύαμε μια κακή σεζόν, αλλά εκείνος σκόραρε δύο γκολ κόντρα στην Chelsea. Θεωρώ πως τότε πήραν την απόφαση, ότι θα κινηθούν για τον Fernando Torres τον Ιανουάριο. ”

“ Τα £50 εκατομμύρια ήταν ένα τεράστιο ποσό εκείνη την στιγμή και ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι είχαμε πάρει £50 εκατομμύρια. ” Είπε ο Carragher.

“ Τελικά κάναμε και εμείς κάτι παρόμοιο, όταν αγοράσαμε τον Andy Carroll για £35 εκατομμύρια, αλλά πήραμε και τον Luis Suarez. ”

“ Δεν έμεινα όμως έκπληκτος που δεν πήγε καλά (ο Torres στην Chelsea). ”

Ο Fernando Torres δεν έπιασε στην Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com