Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για πρόταση της Liverpool στον Willian γράφουν οι Ισπανοί

Για πρόταση της Liverpool στον Willian γράφουν οι Ισπανοί

Ο Willian της Chelsea είναι ένας από τους 57 παίκτες της Premier League που αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι το φετινό καλοκαίρι, μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν και η Liverpool του έχει καταθέσει πρόταση και βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του, σύμφωνα με την Καταλανική εφημερίδα, Sport.

Η Sport έγραφε για το μέλλον του Philippe Coutinho, το οποίο φυσικά θα είναι μακριά από το Camp Nou και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ενδέχεται να είναι η Chelsea, στην οποία και έχει προταθεί και η περίπτωση του εξετάζεται από τους Μπλε του Λονδίνου.

Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι η υπόθεση του Willian και γίνεται αναφορά στην πρόταση της Liverpool, η οποία χαρακτηρίζεται ως πολύ ευνοϊκή για τον 31χρονο μέσο.

Η ομάδα του Frank Lampard δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου και είναι πολύ πιθανό να τον αντικαστατήσει με τον συμπατριώτη του και πρώην Red, Philippe Coutinho.

Οι δύο ποδοσφαριστές εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ (Sport Invest Group) και το Sport Witness αναφέρει πως ίσως οι πληροφορίες να προέρχονται από την ίδια πηγή και οι Ισπανοί να μην έχουν πέσει έξω αυτή τη φορά (αφού το ενδιαφέρον της Chelsea για τον Coutinho είναι υπαρκτό), όπως συνηθίζουν να κάνουν με τις μεταγραφικές φήμες.

Ο πρώην παίκτης της Shakhtar Donetsk έχει αναφερθεί δύο φορές στην Liverpool το τελευταίο διάστημα σε δηλώσεις του, λέγοντας μάλιστα ποιο είναι το μυστικό των Reds και πως οι παίκτες των Πρωταθλητών Κόσμου ενδιαφέρονται πάνω από όλα για τις οικογένειες τους και όχι για το Πρωτάθλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Liverpool είχε ενδιαφερθεί και παλαιότερα για την απόκτηση του.

Δεν θα αποτελεί καμία έκπληξη, αν πρόκειται για ακόμη μια αβάσιμη μεταγραφική φήμη που κατασκεύασαν οι Ισπανοί.

Ο Willian θα μείνει ελεύθερος από την Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com