Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 23/4/1988 Party 17ου τίτλου με Tottenham (vid)

Σαν σήμερα: 23/4/1988 Party 17ου τίτλου με Tottenham (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κατακτούσαν το 17ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, σε παιχνίδι με αντίπαλο την Tottenham στο Anfield.

Με τέσσερεις αγωνιστικές να απομένουν, το γκολ του Peter Beardsley στο 34′, ήταν αρκετό για να σφραγίσει και μαθηματικά το 17ο πρωτάθλημα για τη Liverpool στην ιστορία της, ήταν δε το 9ο πρωτάθλημα σε διάστημα δεκατριών ετών.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης, η επιστροφή του Paul Walsh με την ομάδα της Tottenham, τον οποίο υποδέχθηκαν θερμά οι Red fans, μην ξεχνώντας το πέρασμα του από το Anfield με την Κόκκινη φανέλα. Μάλιστα ο ίδιος θα μνημονεύσει αυτή την θερμή υποδοχή πολλά χρόνια αργότερα σε μία συνέντευξή του λέγοντας: «Ήμουν στην αποστολή της Tottenham αλλά όχι στην αρχική 11άδα, την μέρα που η Liverpool σφράγισε το πρωτάθλημα του 1988. Μόλις βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, έτυχα φανταστικής υποδοχής από το Kop. Τραγουδούσαν το όνομα μου, το οποίο με συγκίνησε ιδιαίτερα πρέπει να ομολογήσω και κάτι το οποίο δεν θα ξεχάσω ποτέ.»

Το party τίτλου των Κόκκινων εκείνο το Σαββατιάτικο απόγευμα, απόλαυσαν στο Anfield 44.798 θεατές και διαιτητής ήταν ο G. Aplin.

Απολαύστε παρακάτω το γκολ της συνάντησης και τον γύρο του θριάμβου των Reds:

Σαν σήμερα: 23/4/1988 Party 17ου τίτλου με Tottenham
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com