Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Ο Suarez αρχικά αρνήθηκε ότι δάγκωσε τον Ivanovic»

Carragher: «Ο Suarez αρχικά αρνήθηκε ότι δάγκωσε τον Ivanovic»

Επτά χρόνια συμπληρώθηκαν από το ισόπαλο 2-2 της Liverpool με την Chelsea τον Απρίλιο του 2013 προχθές, δηλαδή από τον αγώνα που ο Luis Suarez πριν σκοράρει, δάγκωσε τον αμυντικό της Chelsea, Branislav Ivanovic.

Ο Jamie Carragher μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό και την μετέπειτα αντίδραση του Ουρουγουανού στα αποδυτήρια της ομάδας:

“ Όταν ήρθε στα αποδυτήρια, ο Luis αρχικά το αρνήθηκε και λογικά ήλπιζε πως δεν θα το είχαν πιάσει οι κάμερες. ”

“ Πιστεύω ότι επηρέασε πάρα πολύ την επόμενη σεζόν της Liverpool, γιατί ο Suarez τιμωρήθηκε για επτά ή οχτώ παιχνίδια. Νομίζω πως έχασε τα πρώτα τέσσερα ή πέντε παιχνίδια της επόμενης σεζόν, όταν η Liverpool σχεδόν κέρδισε τον τίτλο και ο Suarez ήταν ο καλύτερος παίκτης τους. ”

“ Υπήρχαν δύο παιχνίδια, στα οποία η Liverpool έχασε βαθμούς. Νομίζω πως έχασε 1-0 από την Southampton και έφερε ισοπαλία εκτός έδρας με την Swansea . Οπότε χάθηκαν πέντε βαθμοί στα πρώτα τέσσερα ή πέντε ματς που έχασε ο Suarez. ”

“ Ήταν σε πολύ καλή φόρμα εκείνη τη σεζόν και υπήρχε πιθανότητα να είχε παίξει καλά σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτή η τιμωρία μάλλον επηρέασε περισσότερο την Liverpool την επόμενη σεζόν, αφού δεν είχε πολλά να κυνηγήσει εκείνη τη σεζόν.” Είπε ο Carragher.

Ο Luis Suarez τιμωρήθηκε για τον δάγκωμα στον Ivanovic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com