Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Keane για το πέρασμα του από την Liverpool και την σχέση του με τον Benitez

Ο Keane για το πέρασμα του από την Liverpool και την σχέση του με τον Benitez

Για το πέρασμα του από την Liverpool την σεζόν 2008-09 και συγκεκριμένα κατά το πρώτο μισό της και την σχέση του με τον τότε προπονητή της, Rafa Benitez μίλησε ο Robbie Keane.

Ο πρώην Ιρλανδός επιθετικός υπέγραψε στην Liverpool το καλοκαίρι του 2008 έναντι £19 εκατομμυρίων, όμως παρέμεινε στο Anfield μόνο για έξι μήνες, αφού επέστρεψε στην Tottenham κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μίλησε στο Sky Football Show για το πέρασμα του από τους Reds και την σχέση που είχε με τον Ισπανό προπονητή:

“ Ο Rafa είναι κορυφαίος προπονητής και το έχει αποδείξει αυτό. Ποτέ δεν έχω πει κάτι άσχημο για εκείνον και θεωρώ πως ήταν κορυφαίος. ”

“ Θεωρώ όμως πως ήταν ο λάθος προπονητής την λάθος στιγμή για εμένα. Προηγουμένως στην Tottenham (σ.σ. πριν υπογράψει στην Liverpool) παίζαμε με ένα πιο ελεύθερο στυλ και είχα δουλέψει με διάφορους προπονητές. Παίζαμε επιθετικό ποδόσφαιρο. ”

“ Όταν πήγα εκεί (στην Liverpool) μου είπε πως εγώ και ο Torres θα ξεκινάγαμε και ο Stevie θα γύριζε στο κέντρο, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως στον Rafa άρεσε να χρησιμοποιεί τον Stevie ως δεκάρι. ”

“ Ο Stevie ήταν απίστευτος ως δεκάρι. Ήταν άλλη κλάση και είχε πολλά γκολ και πολλές ασίστ. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. ” Είπε ο Keane.

“ Δεν είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να κάθεται στον πάγκο μόνο και μόνο για να παίρνω τα χρήματα μου. Αυτό που ήθελα να κάνω είναι να παίζω ποδόσφαιρο. ”

Ο Robbie Keane έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com