Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Είμαστε και θα είμαστε πεινασμένοι για επιτυχίες»

Lovren: «Είμαστε και θα είμαστε πεινασμένοι για επιτυχίες»

Για τη σταθερότητα νοοτροπίας του ίδιου και των συμπαικτών του φρόντισε να διαβεβαιώσει τους οπαδούς της Liverpool o Dejan Lovren σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο site της ομάδας μας, ο Κροάτης στάθηκε στο μείγμα κορμού, πείρας και νοοτροπίας το οποίο έχει αρχίσει -και όλοι μας ευελπιστούμε να συνεχίσει- να κάνει επιτυχημένη την ομάδα του Jurgen Klopp.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του:

«Πρόκειται για μία διαδικασία μάθησης», αναφέρει για τη συνεχιζόμενη πρόοδο της ομάδας υπό τις οδηγίες του Γερμανού.

«Ο πυρήνας της ομάδας είναι εδώ, ξεκινώντας από τον προπονητή – έκανε εξαιρετική δουλειά από την αρχή. Έδειξε σε όλους ότι έχει τις ικανότητες και τις δεξιότητες, καθώς και ότι ξέρει πώς να διαχειριστεί την ομάδα στις καλές και στις κακές στιγμές.»

«Δε σταματήσαμε να δουλεύουμε, αυτό είναι το βασικό – παραμείναμε πεινασμένοι. Αυτό είναι πού μας έφερε (ο προπονητής). Ήμασταν πάντα πεινασμένοι και θα είμαστε πεινασμένοι.»

«Όταν προσπαθείς να φτιάξεις ένα καλό γεύμα, θέλεις να το ξανακάνεις – δε σταματάς. Αυτό είναι πού μας ωθεί. Θέλουμε να δείξουμε σε όλους τι είμαστε ικανοί να κάνουμε.»

Ο Dejan, ο οποίος έχει ζήσει όλη την εποχή Klopp στο Anfield, συνέχισε ως εξής:

«Είναι σημαντικό το να έχουμε ένα μείγμα πολύ νέων παικτών, τους παίκτες μέσης ηλικίας και τους έμπειρους παίκτες. Νομίζω ότι το έχουμε αυτό, και μας δίνει μία εξαιρετική ισορροπία.»

«Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε μεγάλους τελικούς και μεγάλα παιχνίδια και ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε. Ακόμα και όταν χάνουμε 1-0 ξέρουμε τι να κάνουμε. Γι’ αυτό είναι σημαντική η ισορροπία στην ομάδα.»

«Αν κρατήσουμε τους σημαντικούς παίκτες και τον πυρήνα της ομάδας για πολλά χρόνια, το μόνο πού θα συμβεί είναι ότι θα αναπτυχθούμε.»

O Dejan Lovren στην ήττα στο γήπεδο της Watford.
O Dejan Lovren στην ήττα στο γήπεδο της Watford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com