Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kabasele: «Από τα πρώτα λεπτά καταλάβαμε πως δεν θα μας κέρδιζε η Liverpool»

Kabasele: «Από τα πρώτα λεπτά καταλάβαμε πως δεν θα μας κέρδιζε η Liverpool»

Ο Christian Kabasele μίλησε στο Sky Sports και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την νίκη των Hornets με 3-0 επί των Reds τον Φεβρουάριο, η οποία ήταν χωρίς καμία αμφιβολία το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα της Watford και το χειρότερο της Liverpool.

Ο Βέλγος αμυντικός τόνισε πως η ομάδα του κατάλαβε από τα πρώτα λεπτά πως οι Reds δεν ήταν σε καλή μέρα:

“ Ήμασταν αισιόδοξοι και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Κατά την εβδομαδιαία μας προετοιμασία πριν τον αγώνα, αισθανόμασταν πως μπορούμε να τους κερδίσουμε. ”

“ Μια ομάδα έπρεπε να το κάνει κάποια στιγμή, οπότε γιατί να μην ήμασταν εμείς; Με το που ξεκίνησε το παιχνίδι καταλάβαμε πως δεν θα χάσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε πως δεν βρίσκονταν στα καλύτερα τους και αυτό μας έδωσε μια έξτρα ώθηση. Μιλήσαμε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και είπαμε πως είναι ή τώρα ή ποτέ. ”

“ Αποφασίσαμε να τα δώσουμε όλα για τα επόμενα 45 λεπτά. Για εμένα ήταν η καλύτερη ποδοσφαιρική ημέρα που έχω ζήσει. ” Είπε ο Kabasele.

“ Αν δείτε τις εμφανίσεις των παικτών μας εκείνη τη μέρα κόντρα στη Liverpool, θα παρατηρήσετε πως κανείς δεν έπαιξε χειρότερα από 8/10, αν τους βαθμολογούσαμε. ” Πρόσθεσε ο στόπερ της Watford.

Η έκφραση του Salah αποτυπώνει την εμφάνιση των Reds στο Vicarage Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com