Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fowler: «Ας δει ο Pogba την εμφάνιση του Souness στον τελικό του 84′ στη Ρώμη»

Fowler: «Ας δει ο Pogba την εμφάνιση του Souness στον τελικό του 84′ στη Ρώμη»

Η κόντρα μεταξύ Paul Pogba και Graeme Souness καλά κρατεί μέχρι και σήμερα, με τον God, Robbie Fowler να δίνει μια συμβουλή στον Γάλλο μέσο της Manchester United.

Ο Fowler μίλησε στη Mirror για την κόντρα του Souness με τον Pogba:

“ Αν κάποιος μπορεί να μιλάει για τον Paul Pogba και να αναφέρει τι πρέπει να κάνει ο Γάλλος, για να γίνει καλύτερος παίκτης, αυτός είναι ο Souey. ”

“ Η δική μου συμβουλή στον Paul, είναι να ακούσει τι έχει να πει και μετά να σκεφτεί αν έχει δίκαιο. Μπορεί αυτό να του βγει σε καλό. ”

“ Απογοητεύτηκα όταν άκουσα πως ο μέσος της Manchester United ταπείνωσε τον πρώην προπονητή μου, λέγοντας πως ούτε καν ήξερε ποιος είναι ο Σκωτσέζος που μιλάει από το studio (Sky Sports). ”

“ Αν όντως δεν τον ξέρει, τότε ίσως να χρειάζεται να κάνει μια έρευνα. Έτσι θα ανακαλύψει ποιος είναι ο άνθρωπος που κέρδισε πέντε Πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Πρωταθλητριών με την Liverpool. ”

“ Αν ο Paul θέλει να δει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση ενός μέσου κατά τη διάρκεια του lockdown, τότε μπορεί να ρίξει μια ματιά στο YouTube και να δει πως ο Graeme ηγήθηκε της Liverpool το 1984 στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών κόντρα στην Roma στο γήπεδο Ολυμπιακό Στάδιο της Ιταλικής ομάδας. ”

Ο Graeme Souness τον καιρό πού αγωνιζόταν στη Liverpool.
Ο Graeme Souness τον καιρό πού αγωνιζόταν στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com