Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diouf: «Η Liverpool δεν έχει κερδίσει τίποτα ακόμα»

Diouf: «Η Liverpool δεν έχει κερδίσει τίποτα ακόμα»

O El-Hadji Diouf.

Ο El Hadji Diouf μπορεί να αγωνίστηκε στην Liverpool από το 2002 μέχρι το 2005, ωστόσο δεν φαίνεται πως συμπαθεί τους Reds, κάτι που έχει αποδείξει μέσω την δηλώσεων του και το έκανε ξανά με την τελευταία του συνέντευξη στη Mirror.

Ο Σενεγαλέζος όταν ρωτήθηκε για την Liverpool και τον τίτλο της Premier League, έδωσε την εξής απάντηση:

“ Μέχρι να την κερδίσει και μαθηματικά, δεν έχει κερδίσει τίποτα. Στο ποδόσφαιρο δεν τελειώνει τίποτα, μέχρι να τελειώσει και μαθηματικά. ”

“ Μπορείς να έχεις εκατοντάδες ευκαιρίες να γίνεις πρωταθλητής και τελικά να τις χάσεις όλες. Μερικά χρόνια πριν, η Liverpool προηγούταν στην βαθμολογία και όλοι έλεγαν πως ήταν η χρονιά της μέχρι που γλίστρησε ο Gerrard και όλα άλλαξαν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. ”

“ Η ζωή είναι πιο σημαντική από το να κερδίσει τον τίτλο η Liverpool. Πρώτα από όλα πρέπει να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και ζωντανοί πριν μιλήσουμε για επανέναρξη του πρωταθλήματος ή πριν τους δώσουμε τον τίτλο. ”

“ Όλοι μιλάνε για την Liverpool, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι εξίσου σημαντικές. Η Lens, η πρώην μου ομάδα προσπαθεί να ανέβει για αρκετά χρόνια και φέτος που έδειχνε πως θα τα κατάφερνε, χτύπησε ο ιός. ” Είπε ο Diouf.

“ Η Leeds, ακόμη μια πρώην μου ομάδα επίσης προσπαθεί να προβιβαστεί για πολλά χρόνια και έδειχνε πως θα το κατάφερνε φέτος και μετά συνέβησαν όλα αυτά. Για εμένα δεν αφορούν όλα την Liverpool. ”

“ Θα χαιρόμουν αν την κέρδιζαν γιατί έπαιξα εκεί και για τον Sadio Mane, που είναι ο ηγέτης τους, αλλά δεν την έχουν κερδίσει ακόμα. ”

Ο φετινός τίτλος θα καταλήξει στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com