Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alexander-Arnold θα εκπροσωπήσει την Liverpool στην ePremier League

Ο Alexander-Arnold θα εκπροσωπήσει την Liverpool στην ePremier League

Η κανονική Premier League δεν θα επιστρέψει σύντομα, αλλά η ePremier League μέσω του FIFA 20 έρχεται από τον ερχόμενη Τρίτη, για να μας κρατήσει συντροφιά και ο Trent Alexander-Arnold θα είναι ο εκπρόσωπος της Liverpool.

Θα συμμετάσχουν και οι 20 ομάδες του πρωταθλήματος και όλες θα εκπροσωπηθούν από έναν ποδοσφαιριστή τους. Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της διοργανώσεις και θα γνωρίζουμε και τους 20 εκπροσώπους, καθώς και τον πρώτο αντίπαλο του Trent και της Liverpool.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστή η συμμετοχή των Todd Cantwell (Norwich City), Ryan Fredericks (West Ham United), Diogo Jota (Wolverhampton Wanderers), Raheem Sterling (Manchester City) και Wilfried Zaha (Crystal Palace).

Στους πρώτους γύρους θα πραγματοποιούνται τέσσερις αγώνες κάθε μέρα και θα ξεκινήσουν από το απόγευμα της Τρίτης, ενώ οι ημιτελικοί και ο τελικός θα έχουν ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στην Αγγλία από το Sky Sports το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ενδιαφέρον για την ePremier League έχουν εκδηλώσει και τηλεοπτικοί φορείς εκτός Αγγλίας. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν θα μεταδοθεί στην Ελλάδα.

Όλο το ποσό που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα δινόταν στον νικητή, φέτος θα δωρηθεί στο #PlayersTogether για την μάχη κατά του κορονοϊού.

Οι Reds κατέκτησαν πέρυσι την πρώτη ePremier League με τον Donovan Hunt.

Η ePremier League έρχεται από την Τρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com