Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 17/4/2016 Πρώτη Κόκκινη εμφάνιση για Danny Ward (vid)

Σαν σήμερα: 17/4/2016 Πρώτη Κόκκινη εμφάνιση για Danny Ward (vid)

Την 1η του εμφάνιση με την Κόκκινη φανέλα θα πραγματοποιούσε σαν σήμερα ο Ουαλός διεθνής τερματοφύλακας των Reds Danny Ward, στη νίκη τους επί της Bournemouth στο Dean Court.

Τρεις μέρες μετά την επική πρόκριση επί της Dortmund, οι Κόκκινοι ταξίδεψαν στη νότια Αγγλία για να αντιμετωπίσουν την πάντα αξιόμαχη Bournemouth. Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους επιθετικούς τους Roberto Firmino και Daniel Sturridge, θα «καθαρίσουν» το παιχνίδι χάρη σε γκολ του Βραζιλιάνου στο 41′ και του Άγγλου στο 45′ από ασίστ του Jordon Ibe.

Τα Κεράσια θα μειώσουν σε 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού, με τον Joshua King στο 90′ της συνάντησης.

Στο παιχνίδι αυτό εμφανίστηκε για πρώτη φορά από τις συνολικά τρεις κάτω από τα δοκάρια των Κόκκινων, ο νεαρός Ουαλός διεθνής πορτιέρο Danny Ward. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ουαλός ήταν ο βασικός τερματοφύλακας των Κόκκινων στην U23 και ο βασικός τερματοφύλακας της Huddersfield, δανεικός από τους Reds, την χρονιά που κέρδισαν την άνοδο τους στην Premier League.

Στο Dean Court (Vitality Stadium το ξέρουμε σήμερα) εκείνο το μεσημέρι Κυριακής, βρέθηκαν 11.386 θεατές και διαιτητής ήταν ο M. Jones.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 17/4/2016 Πρώτη Κόκκινη εμφάνιση για Danny Ward
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com