Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις με την διοίκηση για μειώσεις μισθών οι παίκτες

Σε συζητήσεις με την διοίκηση για μειώσεις μισθών οι παίκτες

Μειώσεις μισθών έχουν επιβληθεί στις περισσότερες ομάδες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και είναι πολύ πιθανό το ίδιο να συμβεί και στην Liverpool.

Οι παίκτες των Reds βρίσκονται σε συζητήσεις επί του θέματος με την διοίκηση και την τελευταία εβδομάδα επικοινώνησαν μέσω δύο τηλεδιασκέψεων, αλλά δεν πήραν κάποια απόφαση και δεν αναμένεται να πάρουν σύντομα.

Η FSG εξήγησε, σύμφωνα με το The Athletic UK μέσω παρουσίασης τις επιπτώσεις που θα έχει ο κορονοϊός στην οικονομία και το κλίμα γύρω από τις μειώσεις ήταν θετικό, αλλά δεν υπήρξε κάποια απόφαση.

Οι Reds γνωρίζουν ότι θα έχουν οικονομικές απώλειες, ακόμη και αν συνεχιστεί η Premier League, αφού ο κόσμος δεν θα επιστρέψει στα γήπεδα, κάτι που σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν έσοδα από τους τέσσερις εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες.

Οι παίκτες των Reds έχουν υψηλά συμβόλαια (τουλάχιστον οι περισσότεροι εξ’ αυτών), ενώ υπάρχουν ειδικοί όροι για καταβολή μπόνους π.χ. σε περίπτωση κατάκτησης της Premier League. Καταλαβαίνουν πως θα πρέπει να υπάρξουν μειώσεις, σε περίπτωση που η κατάσταση δεν βελτιωθεί το επόμενο διάστημα.

Οι ποδοσφαιριστές των Πρωταθλητών Κόσμου έχουν κάνει και δικές τους τηλεδιασκέψεις μέσω του Zoom, για να συζητήσουν όλα τα φλέγοντα ζητήματα, ένα εκ των οποίων είναι και οι μειώσεις των μισθών τους.

Οι μισθοί των παικτών της ομάδας υπολογίζονται ότι κοστίζουν περίπου £9 εκατομμύρια τον μήνα στην FSG.

Όσο για την επιστροφή στο Melwood, οι Reds θεωρούν πως αυτή μπορεί να συμβεί σε περίπου έναν μήνα, δηλαδή στα μέσα Μαΐου, αυτό βέβαια θα συμβεί μόνο αν το επιτρέψει η Κυβέρνηση και αποφασιστεί πως θα επαναξεκινήσει η Premier League.

Μειώσεις μισθών στους παίκτες επέβαλλε ήδη η Arsenal και μάλιστα της τάξης του 12.5%. Ήταν η πρώτη μεγάλη ομάδα του Νησιού που πήρε την συγκεκριμένη απόφαση.

Θετικό το κλίμα για τις μειώσεις.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com