Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Συνεργαζόμουν πολύ καλά με Torres και Owen»

Gerrard: «Συνεργαζόμουν πολύ καλά με Torres και Owen»

Ο Steven Gerrard μέσω του Sky Sports Football Show μίλησε για τους δύο παίκτες, με τους οποίους συνεργαζόταν καλύτερα από κάθε άλλον, ενώ εξήγησε και τι χρειαζόταν για να αποδώσει στο 100% στην Liverpool.

Όταν ρωτήθηκε με ποιους παίκτες συνεργαζόταν καλύτερα, ο πρώην αρχηγός των Reds απάντησε:

“ Θεωρώ πως είναι είτε ο Torres, είτε ο Owen. Έπαιξα με τον Michael όταν ήμουν πολύ μικρός και θα ήθελα να είχα παίξει μαζί του, όταν βρισκόμασταν σε μεγαλύτερες ηλικίες, δηλαδή στα καλύτερά μας χρόνια, γιατί μεγαλώσαμε μαζί. ”

“ Με τον Michael δεν χρειαζόταν να σεντράρω, δεν χρειαζόταν να κοιτάξω για δεύτερη φορά, αν τρέχει γιατί ήξερε πως θα είχε ακολουθήσει την κίνηση μου. ”

“ Είχα την ίδια συνεργασία με τον Torres, όταν ξεκίνησα να αγωνίζομαι σε μια πιο προωθημένη θέση, ως δεκάρι. ”

“ Ο ρόλος μου με τον Luis Suarez ήταν διαφορετικός, επειδή έπαιζα πιο πίσω και ο Luis είχε πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Είχε τον Coutinho και τον Sturridge, δύο παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν, οπότε εγώ έπρεπε να δημιουργώ λιγότερο. ”

“ Μπορώ να πω πως οι Michael Owen και Torres ήταν οι δύο παίκτες που μου έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό από την θέση του 8αριου. ”

Εξήγησε πως απέδιδε καλύτερα στην Liverpool:

“ Προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να λειτουργούν όλα τα κομμάτια του παζλ σωστά, για να παίξεις καλά. Για να μπορέσουν να γίνουν σωστά τα πράγματα στο τελευταίο μισό, θα έπρεπε να είχα πίσω μου πειθαρχημένους παίκτες, που θα μπορούν να βοηθήσουν και στις δύο πλευρές του γηπέδου και όχι μόνο στην επίθεση. ” Είπε ο Gerrard.

“ Για να ξεχωρίσω στην Liverpool ήθελα τον Owen ή τον Torres ή τον Fowler ή τον Suarez, οι οποίοι έκαναν κινήσεις. Χρειαζόμουν σταθερούς παίκτες πίσω μου, για να ανέβω εγώ και να βοηθήσω την ομάδα. ”

Steven Gerrard, Dirk Kuyt και Fernando Torres πανηγυρίζουν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com