Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Conor Coady εξηγεί γιατί έφυγε από την Liverpool

Ο Conor Coady εξηγεί γιατί έφυγε από την Liverpool

Οπαδός της Liverpool είναι ο αρχηγός της Wolves, Conor Coady και ξεκίνησε την καριέρα του από τους Reds, αλλά αποχώρησε το 2013-14 για την Sheffield United και από το 2015 ανήκει τους Λύκους.

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός εξήγησε γιατί έπρεπε να αποχωρήσει από την Liverpool:

“ Ο Brendan Rodgers ήταν καλός μαζί μου, όταν ήμουν μικρός. ”

“ Έκανα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα στο Melwood και μάθαινα από αυτές, αλλά γνώριζα πως θα ήταν δύσκολο (να αγωνιστεί). ” Είπε στο Sky Sports.

“ Πάντα ήμουν ρεαλιστικός. Μάθαινα πολλά στην πρώτη ομάδα, όπως πως να παίζω και πως να κάνω κάποια συγκεκριμένα πράγματα, αλλά ήξερα πως κάποια στιγμή έπρεπε να φύγω από την Liverpool, για αποκομίσω εμπειρίες από ποδόσφαιρο πρώτης ομάδας. ”

“ Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ. Ο Brendan Rodgers το κατάλαβε αυτό και με έστειλε δανεικό, για να προσπαθήσω να βελτιωθώ. ”

“ Μου άρεσε η σεζόν που πήγα δανεικός στην Sheffield United, γιατί ήταν μια καλή ομάδα. ”

“ Γνώριζα πως τα πράγματα θα ήταν ξανά δύσκολα, αν επέλεγα να επιστρέψω. Η Liverpool βελτιωνόταν όλο και περισσότερο και οι παίκτες που είχε στην θέση μου ήταν φοβεροί. ”

“ Εγώ ήθελα απλά να παίξω ποδόσφαιρο. Ήξερα που βρισκόμουν και ποιο είναι το επίπεδο μου και ήθελα να είμαι μέλος πρώτης ομάδας και να παίζω σε αγώνες. Είναι σημαντικό να παίζεις. ”

Οπαδός της Liverpool από μικρός είναι ο Conor Coady.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com