Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Έφυγα από την Arsenal γιατί δεν θα έπαιζα στη θέση που ήθελα»

Chamberlain: «Έφυγα από την Arsenal γιατί δεν θα έπαιζα στη θέση που ήθελα»

Νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Alex Oxlade-Chamberlain, κατά την οποία εξήγησε τον λόγο που τον έκανε να αφήσει την Arsenal για την Liverpool το καλοκαίρι του 2017.

Ο μέσος των Reds ρωτήθηκε αν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους Gunners, για να κερδίσει μεγάλα τρόπαια, όπως το Champions League:

“ Δεν μπορώ να πω ότι έφυγα από την Arsenal γιατί πίστευα ότι δεν μπορώ να τα κερδίσω. Απλά πίστευα πως δεν πρόκειται να έπαιζα, εκεί που θέλω να παίξω. Αυτό ήταν όλο. ”

“ Η κατάκτηση του Champions League ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και μια μεγάλη επιβράβευση, αλλά δεν ήμουν σε φάση: “σας το είπα. ”

“ Ήταν μια μεγάλη απόφαση να φύγω από μια ομάδα, όπως η Arsenal. Ήμουν στην ομάδα για επτά χρόνια και βρισκόμασταν στο κορυφαίο επίπεδο. ”

“ Όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα για επτά χρόνια, σημαίνεις πως λατρεύεις να είσαι εκεί και πως είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα. Είναι σαν οικογένεια. ” Είπε ο Chamberlain.

“ Όταν έπρεπε να πάρω την απόφαση να φύγω, ήταν η πιο δύσκολη που έχω πάρει μέχρι τώρα στη ζωή μου και για να είμαι ειλικρινής, ένα κομμάτι του εαυτού μου δεν ήξερε αν είναι η σωστή. ”

“ Πιστεύω πως πολλές από τις καλύτερες εμφανίσεις μου στην Arsenal ήρθαν από το κέντρο, αλλά ποτέ δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω εκεί.”

“ Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν (2017-18) άλλαξα θέση με τον Bellerin. Έπαιξα εγώ στα αριστερά και εκείνος τα δεξιά. Στο δεύτερο παιχνίδι αλλάξαμε πάλι. ”

“ Σκέφτηκα πως πρέπει να πάρω το ρίσκο και να κάνω την αλλαγή. Δεν θα ήθελα να κοιτάζω πίσω και να σκεφτόμουν ότι δεν προσπάθησα. ”

Ο Alex Oxlade-Chamberlain έχει βρει τον εαυτό του στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com